Gratis Sport og Fritid

Copenhagen Open 2017

Copenhagen Open
Roberts Osis
Skrevet af Roberts Osis

Det kan være svært at følge med i alle de events, der bliver afholdt i løbet af sommeren. Copenhagen Open er et skateboard-event med en masse unge, friske mennesker som elsker en god fest, til langt ud på natten.

Copenhagen Open er et fem-dages skateboard-event, der starter i Fælledparken d. 19 og slutter på Refshaleøen den 23. juli.

Profesionelle skatere og hygge

Det hele er dog ikke bare en stor fest. Arrangementet er nemlig fyldt med nogle af de største navne fra hele verden, inden for skateboard-kulturen. Der bliver fløjet unge som gamle, profesionelle skatere fra alverdens lande til lille København. København har fået en plads i skateres hjerte over hele verden fordi vi ved hvordan man rigtigt hygger sig.

Så kom og vær med, og lad os vise alle de besøgende skatere hvordan man hygger sig – og nyd samtidig det show og tricks de mestrer, når de konkurrerer i skateboarding mod hinanden.

Onsdag: Fælledparken
Torsdag: Lithauens Plads på Vesterbro og Kødbyen
Fredag: Den Lille Havfrue
Lørdag: Planetariet og Copenhagen Skatepark på Vesterbro
Søndag: Refshaleøen

Uddybet program kan findes på Shredders Lodge hjemmeside.

Copenhagen Skatepark og Goodwind Studio

Se mere på Facebook

Om skribenten

Roberts Osis

Roberts Osis

Jeg er 29 år og i 2009 flyttede jeg fra Sønderjylland til København. Det har altid været min plan, mest fordi jeg står på skateboard og scenen er en del større i København. Men i løbet af de sidste par år har jeg fået stor interesse for fotografi og video. Jeg kan vel kalde mig selv for selvlært fotograf, da jeg hverken har taget uddannelse eller kurser. Jeg leger dog tit med tanken om at lære det der egentlig står i bøgerne. Udover at være freelance fotograf, er jeg en lykkelig far til min søn og nyder livet på Vesterbro. Jeg er typen som stadig køber cd'er og har en alt for stor samling.