Sport og Fritid

Golfturnering: Agger for charity

golfturnering
Lasse Callesen
Skrevet af Lasse Callesen

Hvor: Royal Golf Club, Center Boulevarden 4, 2300 København S

Hvornår: d. 17 juni kl. 9.30 til 16.00

Pris: Gratis

Den tidligere landsholdsspiller Daniel Agger afholder golfturnering i samarbejde med Red Barnet. Pengene går til unge på Vestegnen som dyrker sport. Han har inviteret flere tidligere kollegaer og kendte danskere til at deltage i turneringen. Det giver mulighed for at se Steven Gerrard (Liverpool og England), Pepe Reina (Bl.a. Liverpool, Napoli, Bayern München og Spanien), Glen Johnson (Bl.a. Liverpool, West Ham, Chelsea og England), Jamie Carragher (Liverpool og England), bokseren Mikkel Kessler, golfspilleren Anders Hansen og mange mange flere.

Det vil være muligt at bevæge sig rundt på anlægget og komme helt tæt på deltagerne i løbet af dagen.

Dagen

I løbet af dagen vil der udover golfturneringen også være hoppeborg, lotteri, beredskabet som kommer med køretøjer og en masse andet. Og til sidst mulighed for at få en autograf og evt. et billede med deltagerne.

Programmet:

 • Kl.09.30 går gun-starten, og 22 hold går 18 huller på golfbanen
 • Kl. 10-15 aktiviteter på parkeringspladsen og langs golfbanen:
  Hoppeborg til børnene
  Aktiviteter og køretøjer fra Hovedstadens Beredskab
  Liverpool FC Fan Club Danish Branch afholder lotteribod – støt sagen og vind fede præmier
  Carlsberg drikkevareboder
  Foodtrucks
 • Kl. ca. 15.30 skriver Agger samt et par tidligere holdkammerater fra Liverpool autografer foran golfklubben

Der kan bydes på forskellige effekter online, hvis man er interesseret i at støtte den gode sag. Du kan finde effekterne her.

Al overskud fra arrangementet går til Red Barnets projekt ”Plads til Alle”, hvor udsatte børn oplever, hvordan fodbold og andre fritidsaktiviteter kan være en social løftestang for dem, for gennem deres deltagelse i fx. fodbold får de venner, møder positive voksne, får motion og et øget selvværd. Alt sammen positive oplevelser, der hjælper dem gennem en ellers vanskelig barndom og ungdom og ruster dem til frem.

Læs mere på Facebook

Om skribenten

Lasse Callesen

Lasse Callesen

København og mit forhold er relativt nyt. Jeg har boet i København i lidt over et år og er stadig i gang med at finde ud af, hvilken størrelse byen er.
Jeg bruger København til forskellige sportsbegivenheder og koncerter hvor de fleste af dem er af elektronisk karakter. Derudover forsøger jeg at opleve en masse af de andre oplevelser København har at byde på. Artikler fra min side af vil hovedsageligt omhandle sport og elektroniske koncerter.