Gratis

Grøn KBH 2017

Grøn
Lasse Callesen
Skrevet af Lasse Callesen

Hvor: Remisen

Hvornår: d. 10-11 juni

Pris: Gratis

Greenspeak er et teleselskab, som afholder messe den kommende weekend. Her vil de vise danskerne, at en bæredygtig livsstil ikke kun er noget for hippier. På messen vil de vise, hvilke bæredygtige tiltag, som der findes derude. Det gælder bl.a. fastfood, mobiltelefoni, alkohol, hundemad og en lang række andre områder, hvor det giver mening for miljøet, dyr og mennesker. Produkterne er hverken dyrere eller besværlige.

Grøn KBH er en messe, hvor Greenspeak gerne vil inspirere, involvere og udfordre danskerne til at få øjnene op for en hel ny grøn verden, hvor det hele bliver mere og mere bæredygtigt på en lang række forskellige niveauer.

Messen

Det er en gratis messe og det hele er non-profit. Der vil være deltagelse af over 40 forskellige virksomheder, som alle gør tingene anderledes på hver deres område, for at producere et bæredygtigt produkt.

Det vil være muligt at se og opleve bl.a. bæredygtigt tøj, smykker, mad og drikke, delebiler, solceller osv. Der vil være noget for enhver på messen. Og ikke mindst for at give dig mulighed for at udvide din horisont og se, hvor du måske kan gøre en forskel for et mere bæredygtigt liv.

Læs mere på deres Facebook event

Om skribenten

Lasse Callesen

Lasse Callesen

København og mit forhold er relativt nyt. Jeg har boet i København i lidt over et år og er stadig i gang med at finde ud af, hvilken størrelse byen er.
Jeg bruger København til forskellige sportsbegivenheder og koncerter hvor de fleste af dem er af elektronisk karakter. Derudover forsøger jeg at opleve en masse af de andre oplevelser København har at byde på. Artikler fra min side af vil hovedsageligt omhandle sport og elektroniske koncerter.