Gratis

Roskilde Afterparty 2017

roskilde

 

Der bliver færre og færre festivaller tilbage i denne sommer, og hvis du ligesom så mange andre har lidt festival-blues, så har du nu chancen for at få noget af stemningen tilbage. På lørdag kan du nemlig komme til Roskilde Afterparty på Dronning Louises Bro arrangeret af Our Copenhagen.

Musik og ølbowling

Som på ægte festival-manér kommer aftenen til at stå på god musik, lækre drinks og selvfølgelig ølbowling. I løbet af aftenen kan du købe drinks fra Gin & Tonic-baren, ølbaren eller skydefesten i gang med jægerbombs. Hvis du bliver sulten, så står forskellige food trucks klar til at servere lækker street food for dig, som tør siges at være en del bedre end den klassiske dåsemad på Roskilde Festival.

Derudover vil forskellige DJ’s sørge for, at stemningen bliver sat, så du kan komme i festivalhumør igen. Indtil videre er det offentliggjort, at DJ Drums Playing skal spille kl. 20.00-22.00, og derefter vil Adam Naima overtage højtalerne. Så tag din festivalcamp og venner under armen og vær med til at fejre Roskilde Festival.

Roskilde Afterparty 2017 er gratis og er åben for alle. Det hele foregår lørdag den 29. juli fra kl. 16.00 til 23.30 på Dronning Louises Bro.

Se mere om arrangement på Facebook-siden.

 

Om skribenten

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Mit navn er Cecilie Lundskov Fuhlendorff, og jeg er 23 år gammel. Jeg studerer til dagligt journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, og bor på Amager. Jeg har altid haft en drøm om at blive journalist, da det at skrive er en passion for mig. Mine interesser strækker fra kultur, mode og mad til nyheder der omhandler både ind- og udland. Jeg bruger rigtig meget tid i København både studiemæssigt og i fritiden, da det, efter min mening, er en af de bedste byer i verden. Byen rummer både byliv og natur, gourmetmad og lækker take away, high end og high street fashion, og så elsker jeg Københavns evige evne til at forny sig.