Mad og Drikke Musik og Film

Nohrlund til Grøn Koncert

Nohrlund
Line Ingerslev
Skrevet af Line Ingerslev

Den 30. juli var tipKBH en tur til Grøn Koncert i Valbyparken. Trods blandet vejr var det en dag med både fest, lækker musik og højt humør. Den helt store overraskelse til årets udgave af turnéen var Nohrlund Organic Cocktails, som fik sommerstemningen til at bluse op.

Det økologiske drinkskoncept

For andet år i træk var Nohrlund Organic Cocktails en del af den grønne koncertturné, hvor der blev langet drinks over disken til alle glade festivaldeltagere. I år bestod drinkskortet af tre forskellige cocktails; Den Røde, Den Orange og Den Hvide. Det er svært at afgøre, hvilken cocktail som var favoritten, da de hver især kunne noget forskelligt.  Den Røde bestod af vodka, jordbær og rabarber, hvor Den Hvide bestod af gin, hyldeblomst og ingefær. Den nyeste tilkommer, Den Orange, indeholdt gin, gulerod, æblemost, vanilje, og blev taget rigtig godt imod.

Cocktails fra Nohrlund blev både serveret enkeltvis og i 6 packs, som mange af festivalgæsterne benyttede sig af. Man må sige, at Nohrlund var et rigtig godt alternativ til både øl og Somersby, som ellers er sikre vindere til koncerterne. Yderligere passede konceptet rigtig fint ind i de grønne rammer, og gjorde dagen til en udsøgt fornøjelse.

Du kan finde meget mere om Nohrlund på deres hjemmeside eller deres Facebook.

For omtale fik skribenten gratis billetter til Grøn Koncert.

Om skribenten

Line Ingerslev

Line Ingerslev

Jeg er kommunikationsstuderende ved DMJX i København. Jeg har altid haft en passion for interaktion mellem mennesker på baggrund af medier, kultur og lingvistik. Mit mål i livet er at rejse verden rundt og få indblik i nye kulturer. Hvis du vil læse mere om mig, så klik ind på min hjemmeside: http://linejensen6.wix.com/lineingerslev