Mad og Drikke

Ny cocktailbar dyrker det grønne og spirende

Aloë Cocktailbar
Maja Pedersen
Skrevet af Maja Pedersen

Cocktails på en sjov og anderledes måde

Den nye cocktailbar Aloë byder på nye trends og eksperimenterende cocktails, og serverer alt fra Aloe Vera og Low Carb til cocktails med Oreo og Coco Pops. Barens signaturcocktail ”Aloe There Mate” er lavet på Aloe Vera planten, som på kort tid er blevet en populær ingrediens på den internationale cocktailscene. Fredag d. 31. marts kl. 20 slår Aloë dørene op for allerførste gang til en storslået åbningsfest. Alle er derfor velkommen til at deltage, når cocktailbaren slår rødder i det københavnske natteliv.

Aloe There Mate

Det er den populære aloe vera plante, der har inspireret til navnet på den nye bar. Visionen med cocktailbaren er at skabe en hyggelig atmosfære, hvor bartenderne og gæsterne kan afprøve nogle af de nyeste trends inden for cocktailuniverset. Husets signaturcocktail ”Aloe’ There Mate” er naturligvis baseret på en hjemmelavet aloe vera-sirup og indeholder desuden vodka, mousserende vin og lime. Der vil løbende tilføjes cocktails med aloe vera som hovedingrediens til cocktailmenukortet, men aloe vera er ikke det eneste baren fokuserer på. En organisk indretning er også i fokus, og bartenderne vil løbende afprøve nye trends og inspirere gæsterne til at prøve noget nyt og anderledes.

Aloe’ there mate

Nye drinks hver måned hos Aloë Cocktailbar

Selvom navnet på cocktailbaren er baseret på aloe vera planten, så er det primære koncept at servere cocktails, der er sjove og anderledes. Du kan f.eks. finde ”The Electric Tommys Margarita”, der giver flashbacks til 80’ernes blå isbjørne, mens den klassiske ”White Russian” bliver serveret med f.eks. Coco Pops eller Oreo-kiks. Menukortet bliver opdateret med nye og spændende drinks hver måned. Manden bag den nye cocktailbar håber, at københavnerne vil ride med på den grønne cocktailbølge. Du kan læse mere om baren og konceptet her.

Ydeligere detaljer
Navn: Aloë Cocktailbar
Adresse: Knabrostræde 5, 1210 København K.
Åbningstider: 20-03 torsdag, fredag og lørdag

Om skribenten

Maja Pedersen

Maja Pedersen

Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse på Vestsjælland, og brugte i mange år kun København til at tage i Tivoli eller shoppeture på strøget. Dette ændrede sig dog for alvor, da jeg i efteråret 2015 flyttede til byen, hvor jeg indså at København er og kan meget mere end det. Byen rummer alt fra storslået arkitektur til fredsfyldte parker, der er byens åndehul, til madmarkeder og restauranter, der pirrer københavnernes og andre besøgendes smagsløg. Til hverdag beskæftiger jeg mig med markedsføring på de digitale- og sociale mediekanaler, og er netop blevet færdiguddannet Cand.ling.merc fra CBS. Min helt store passion er at rejse, hvor jeg både udforsker storbyer, charterdestinationer og atypiske rejsedestinationer, og rejseapps med tips og tricks fylder derfor en del på min mobil.