Mad og Drikke

Nye klassikere på Restaurant Palægade

Palægade

Trænger du til en nostalgisk middag, som er nyfortolket med et dygtigt håndværk, så må den nyåbnede Restaurant Palægade være dit næste besøg. På Restaurant Palægade har de valgt at fokusere på de kendte klassikere og dansk smørrebrød, når det er bedst.

Frokost- og aftenmenu

Alt efter om du kommer forbi til frokost eller aftensmad, så er der hos Restaurant Palægade lagt vægt på kunsten at beherske det klassiske. Til frokost har restauranten det mål at servere Danmarks bedste smørrebrød med et gastronomisk løft fra de kendte klassiskere. Hertil tilbyder de øl og akvavit, som til den kendte danske frokost. Om aftenen byder menuen på beef Wellington og poussin à la Danoise med et vinkort, der fokuserer på de europæiske vinområder. Hertil kan man runde af med en dessert af citronfromage med kandiseret citron eller trefarvet is med vafler.

Ny i restaurantfamilien

Restauranten er den nye i restaurantfamilien, som ejerne af formel B står bag, og som desuden indebærer Restaurant Sletten Humlebæk havn og Uformel i Studiestræde i København. Holdet bag restauranten består af dygtige kokke og sommelierer, som glæder sig til at give en god madoplevelse. Ønsker man at holde sit eget selskab i restauranten tilbyder de eget selskabslokale til 28 gæster.

Adresse: Palægade 8, 1261 København K

Hjemmeside: http://palaegade.dk/forside/

Om skribenten

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Mit navn er Cecilie Lundskov Fuhlendorff, og jeg er 23 år gammel. Jeg studerer til dagligt journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, og bor på Amager. Jeg har altid haft en drøm om at blive journalist, da det at skrive er en passion for mig. Mine interesser strækker fra kultur, mode og mad til nyheder der omhandler både ind- og udland. Jeg bruger rigtig meget tid i København både studiemæssigt og i fritiden, da det, efter min mening, er en af de bedste byer i verden. Byen rummer både byliv og natur, gourmetmad og lækker take away, high end og high street fashion, og så elsker jeg Københavns evige evne til at forny sig.

Skriv en kommentar