Musik og Film Gratis

DISTORTION ’17: De 7 bedste gadefester – onsdag

DISTORTION '17
Skrevet af Lars Østergaard

Foto af: Andrea Martinez

Vi gør det nemt for dig. Du har stensikkert allerede mistet overblikket, inden festen for alvor er begyndt. Derfor giver jeg dig her 7 stærke fester, du kan bruge som pejlemærker i mængden af god musik og kølige drinks på asfalten.

Fik du ikke læst torsdagsguiden? Find den her!

Dansefest på Blågårds Plads

Supa Soca Bass indtager igen-igen Blågårds Plads med en dansefest uden lige. Grin, dans, trommer og rytmer tager dig med til caribisk karneval.

Facebook event

Rust leverer år efter år

Et af de velkendte knudepunkter til onsdagens gadefester, har altid været Guldbergsgade ude foran Rust. De leverer gang på gang, år efter år med fede navne og et solidt soundsystem. Denne gang med Mike Skinner (The Streets) som hovednavn.

Facebook event

Hip-hop mekka

M2L Legacy liner op med et hip-hop udvalg af dimensioner. Katie Keller og Eebz headliner og flere artister er på vej. Kig ind på eventet og følg med.

Facebook event

Det sikre valg

Hypetrade, Puma og Arch har eftersigende den største scene til Distortion i år. Dertil har de sikret et af de mest sikre valg af artister, når det kommer til Distortion. Old boys som DJ EDDEH, Emil Lange, Eloq, Oh Boy, Sugarbois og mange andre lægger lyd til din asfaltsdans. Den her, den er stensikker.

Facebook event

Sigurdsgade rykker udenfor

Sigurdsgades popularitet er vokset over det seneste års tid og nu rykker den populære, no bullshit, privatfest-agtige-stemning ud på gaden. Jeg glæder mig til at kigge forbi!

Facebook event

HELT NYT: Rådhuspladsen koger over

Som noget helt nyt i Distortions tid, bliver Rådhuspladsen omdannet til en kæmpe fest! Festen tager trykket fra gaderne på Nørrebro og de lokker med Toomanylefthands, Nause, Kesi, Djames Braun, Xander, Hedegaard, Kidd, Sleiman, Citybois og maaaaange flere.

OBS: Der er kun adgang for dem med gadearmbånd. Så brug de 125 kroner og støt Distorton.

Facebook event

Slotsgade med fart på

Daily Dak er tilbage i Slotsgade med en tempofyldt scene. Endnu engang sætter de fart i skoene og lægger niveauet med Distortions højeste BPM. Scenen her er for dig med trang til trance af alle afarter.

Facebook event

Det fulde overblikOnsdag: De 7 bedste festerTorsdag: De 7 bedste festerDe skæve gadefester

Tips og tricks til Distortion på vores Facebookside

Om skribenten

Lars Østergaard

Med bopæl i København og en naturlig interesse for musik, koncerter, events og mad vil størstedelen af artiklerne der kommer fra min side af, omhandle disse kategorier.