Musik og Film Gratis

DISTORTION ’17: De 7 bedste gadefester – torsdag

DISTORTION '17
Skrevet af Lars Østergaard

Foto af: Simon Lau

Dag 2 til Distortion. Hovedet er måske lidt tungt fra dagen før og du har endnu mere brug for guidance til torsdagens fester på Vesterbro. Jeg har samlet de 7 bedste til dig – gå efter dem, så går du ikke helt galt i byen.

Fik du ikke læst onsdagsguiden? Find den her!

Rockfest på Istedgade

Oftest kædes Distortion sammen med house-rytmer og masser af bas-arm. Men her er muligheden for at svinge håret til rockfest, hvis man ikke orker mere monoton musik.

Facebook event

Palmer, give-aways og safari-tema

Quint fyrer op for safari-tema med palmer, aber, giraffer og meget mere. Samtidigt flyver de Malaa ind fra Frankrig og supplerer med et solidt dansk line-up.

Facebook event

Morten Breum satser på at gennemføre

Ligesom om onsdagen, forvandles Rådhuspladsen til et øredøvende mekka. Morten Breum satser på, at han ikke lukkes ned af politiet igen i år (som set de foregående år pga. for mange mennesker) og headliner sammen med Yellow Claw, Matoma, Grandtheft og Alma. Helt sindssyge bookinger!

Også denne dag, skal du bruge gadearmbånd for at komme ind. Så køb det nu bare forfaen!

Facebook event

Beat Me banker solen frem

De rutinerede festarrangører fra Beat Me banker solen frem på Knud Lavards Gade med. Her går de efter kvalitet fremfor kvantitet og præger line-up’et med få, men dygtige DJs.

Facebook event

Red Bull giver internationale vinger

Red Bull sætter igen i år sit præg på Distortion med amerkanske Madlib. Dertil hører danske Bikstok, en svensk r’n’b trio og mange flere. Som altid er Red Bull garant for kvalitet i både line-up og setup.

Facebook event

Oehlenschlægersgade bliver lagt ned

Faustix, Nonsen, Ude af Kontrol og Alexander Brown er blandt de navne, der går lov til at slå til søren på Oehlenschlægersgade. Hvis jeg boede i nærheden ville jeg overgive mig – eller se at komme væk i en fart.

Facebook event

Techno på Sønder Boulevard

Den velkendte og rutinerede techno-box rykker ud på gaden og servicerer publikum med dansable techno beats anført af kaptajnen Tim Andresen.

Facebook event

Det fulde overblikOnsdag: De 7 bedste festerTorsdag: De 7 bedste festerDe skæve gadefester

Tips og tricks til Distortion på vores Facebookside

Om skribenten

Lars Østergaard

Med bopæl i København og en naturlig interesse for musik, koncerter, events og mad vil størstedelen af artiklerne der kommer fra min side af, omhandle disse kategorier.