Musik og Film

Grøn Koncert i Valbyparken

Grøn Koncert
Line Ingerslev
Skrevet af Line Ingerslev

Denne sommer er det 35. gang, at Grøn Koncert bliver afholdt i de danske byer.  Den populære turné byder i år på en lang række talentfulde kunstnere som blandt andet L.O.C., Christopher og Rasmus Seebach, der alle spiller på Grøn Scene. Kom med til en brag af en fest, når turneren rammer Valbyparken både den 20. – og den 30. juli 2017  

Artisterne på Grøn

Igen i år imponerer lineuppet til Grøn Koncert, som byder på alt det bedste fra den danske musikverden. På Grøn Scene finder vi tre erfarne herrer, som alle er klar til at give deres besyv med til to fede dage i musikkens tegn. Bered dig selv på smeltende pigehjerter, når Christopher indtager Grøn Scene.  Den unge popstjerne står blandt andet bag megahits som Naked, Tulips og Told You So, så der vil rig mulighed for at rokke med. Når den værste pigefnidder har lagt sig, skal vi en tur ind i en mere melkonisk verden, når L.O.C. indtager festlighederne for syvende gang til Grøn Koncert. Her vil følelserne og nostalgien med sikkerhed tage fat, når en af de største danske kunstnere lægger Valbyparken ned. Med sin velkendte stemme og kendte tekster slutter Rasmus Seebach af på Grøn Scene i år. Den populære sanger leverer altid en super fed live-oplevelse, så du kan godt begynde at glæde dig.

Ud over de tre artister på Grøn Scene, finder vi et hav af talentfulde kunstnere på P3-scenen og Fra grøn til Grøn-scenen. Lineuppet omfatter blandt andet The Minds of 99, Ukendt Kunstner, Bro, Kongsted og Skinz. Du kan læse meget mere om artister, spillertidspunkter og lineup her. 

Mad, drikke og børn

På koncertpladsen vil der være rig mulighed for at købe mad og drikke hele dagen, hvis sulten eller tørsten skulle melde sig. Hvis du ønsker et alternativ til den mere klassiske kulinaritet, kan du gå på opdagelse i området ’Foodsquare’. Her finder man blandt andet smørrebrød, gourmet hotdogs og kartoffelsalat.

På Grøn Koncert er der plads til både børn, unge og voksne. Du kan roligt tage de mindste med til koncerterne, da børn til og med 7 år kan komme gratis ind, hvis de er ledsaget af en betalende voksen. Der bliver gjort meget ud af at skabe et trygt miljø, så alle kan få en god koncertoplevelse.

Tilmeld dig på Facebook her.

Om skribenten

Line Ingerslev

Line Ingerslev

Jeg er kommunikationsstuderende ved DMJX i København. Jeg har altid haft en passion for interaktion mellem mennesker på baggrund af medier, kultur og lingvistik. Mit mål i livet er at rejse verden rundt og få indblik i nye kulturer. Hvis du vil læse mere om mig, så klik ind på min hjemmeside: http://linejensen6.wix.com/lineingerslev