Mad og Drikke Musik og Film Gratis

Our Copenhagen // Bring your Friends Party

Copenhagen

Gadefester får man aldrig nok af og slet ikke om sommeren i de københavnske gader. Derfor har holdet bag Our Copenhagen arrangeret den næste gadefest for dig, hvor du kan tage alle dine venner med og nyde den sene sommeraften på Vesterbro.

Our Copenhagen: Loungetoner og vinbar

Meningen med festen er at bringe København tættere sammen, og derfor opfordrer Our Copenhagen dig til at tage alle dine venner med til Sønder Boulevard den 14. juli.

Festen vil være fyldt med vin fra vinbaren, og musikerne til festen sørge for, at du kan nyde aftenen til søde sommertoner.

Musikprogrammet er:

16:00 – 19:00 Mæthæus – Summer Lounge
18.00 – 20.00 Søren Berg – Future Jazz
20:00 – 22:00: HARRISON HEAT – ‘ Disco with a taste of summer’

Festen er gratis og åben for alle. Det hele kommer til at foregå på Sønder Boulevard 53, den 14. juli kl. 16.00-22.00.

Festen er arrangeret i samarbejde med Soundboks, Dropbuckets og JustWine.

Tilmeld dig Facebook-eventet her.

 

Om skribenten

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Mit navn er Cecilie Lundskov Fuhlendorff, og jeg er 23 år gammel. Jeg studerer til dagligt journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, og bor på Amager. Jeg har altid haft en drøm om at blive journalist, da det at skrive er en passion for mig. Mine interesser strækker fra kultur, mode og mad til nyheder der omhandler både ind- og udland. Jeg bruger rigtig meget tid i København både studiemæssigt og i fritiden, da det, efter min mening, er en af de bedste byer i verden. Byen rummer både byliv og natur, gourmetmad og lækker take away, high end og high street fashion, og så elsker jeg Københavns evige evne til at forny sig.