Privatlivspolitik
Mad og Drikke For børn Kultur og Kunst Glyptoteket Guides

5 fede events du skal opleve på Vesterbro til Kulturnatten 2018

Kulturnatten 2018
Silje Andersen
Skrevet af Silje Andersen

Det kan være svært både at nå og se alt det man gerne vil, når Kulturnatten igen åbner op for godteposen, fyldt med spændende arrangementer d. 12. oktober. Nedenfor finder du en guide til 5 fede events på Vesterbro til Kulturnatten 2018. De udvalgte events afholdes indenfor kort afstand, der gør, at du ikke behøver at bruge din aften på transport, men i stedet kan nyde Vesterbros spændende kulturliv uden hastværk. Rigtig god fornøjelse!

Visit Carlsberg

Under jorden med Carlsberg
Få et indblik i bryggeriet Carlsbergs spændende historie, når de lejlighedsvist åbner op for de mørke kælderrum på Kulturnatten 2018. Over jorden vil den hyggelige Bryggergård være forvandlet til et lounge-område, hvor du selvfølgelig kan nyde godt af Carlsbergs eget udvalg, mens deres kokke serverer kalve ragout og sprøde ølpølser fra grillen. Alt sammen kan du læse mere om, på deres Facebook event her.

Bonus: Start, eller slut aftenen af med en tur i hestevogn – men vær’ hurtig, de kører imellem 18:00-20:00, og det er først-til-mølle-princippet! 

Hvor:
Visit Carlsberg
Gamle Carlsbergvej 11 – 1799 Kbh V

Hvornår:
Kl. 18:00

Aller Huset

Dansk Medie Historie tæt på
I lyset af 75-års jubilæet for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, har kommunikationsmuseet Enigma opført en udstilling om Dansk Medie Historie, som kan opleves i Aller Husets foyér. Du kan yderligere opleve en miniudstilling om Allers historie igennem 145 år. Læs mere om udstillingen på Kulturnattens hjemmeside her.

Hvor:
Aller Media
Havneholmen 33 – 1561 Kbh V

Hvornår:
Kl 18:00-22:15

Glyptoteket

“Into the Dream”
Har du gået og drømt om, at få lov til at danse rundt i Glyptotekets store, smukke skulptursale? Muligheden får du nu på fredag til Kulturnatten 2018, hvor Glyptoteket byder indenfor til Silent Disco inspireret af aftenens hovedperson, den franske kunstner Odilon Redon. Der vil ligeledes være en guidende introduktion og løbende talks omkring Redon og hans drømmeunivers. Sidst men ikke mindst, kan børn og barnlige sjæle besøge værkstedet, hvor man vil kunne bygge sin egen luftballon! Det hele kan du læse om på deres Facebook event her.

Så kridt skoene, spids ørerne, tag flyvebrillerne på – og drøm dig væk sammen med Glyptoteket!

Hvor:
Glyptoteket
Dantes Plads 7 – 1556 Kbh V

Hvornår:
Kl 18:00

Tycho Brahe Planetarium

En tur i rummet
Kom med når Tycho Brahe Planetarium inviterer dig indenfor til en aften under stjernerne. Hvad er et stjerneskud? Kan vi mennesker overleve på Mars? Hvor finder man Nordlys? Det er nogle af de spørgsmål, der kredser rundt, og venter på at blive belyst. Så grib fat i stjernekikkerten, og smut en tur i planetariet på Kulturnatten 2018 – gå ind og læse mere på Facebook her.

Hvor:
Tycho Brahe Planetarium
Gammel Kongevej 10 – 1610 Kbh V

Hvornår:
Kl 18:00

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

“Kulturnat for Bettelorte”
.. Sådan lyder overskriften på en aften i Ole Lund Kirkegaards tegn, som afholdes på Vesterbros Børnebibliotek og kulturhus. Der er lagt i ovnen til en aften med sjov og ballade, skøre konkurrencer, levende musik, en farlig skattejagt og en masse andet gøgleri – du kan læse mere lige her på Kulturnattens hjemmeside.

Så kom og slip fantasien løs sammen med alle Kirkegaards fantastiske venner!

Hvor:
Vesterbro Bibliotek og Kulturhus
Lyrskovgade 4 – 1758 Kbh V

Hvornår:
Kl 18:00-22:00

Kom tilbage til vores guide med udvalgte events for hver bydel i København ved at klikke her.

Om skribenten

Silje Andersen

Silje Andersen

Mit navn er Silje Andersen; tilflytter i København og stor fan af at opsøge nye steder, muligheder og oplevelser rundt omkring i byen.
Mine interesser falder i særdeleshed på kultur- mad-, film- og musikoplevelser, og det er mig en glæde, at kunne dele ud af mine erfaringer med Jer herinde!