Privatlivspolitik
Mad og Drikke Biografer Guides Nordisk Film

Biograf events

Biograf

Biograferne viser meget mere end de klassiske film på det store lærred. De arrangerer nemlig en masse inspirerende biograf events, som vi gerne vil holde dig opdateret omkring. Derfor har vi lavet denne guide i samarbejde med Imperial, Dagmar og Palads, hvor vi løbende gør opmærksom på de ekstraordinære biograf events.

Så læs med her hvis du vil til babybio, Gyser Night, Girls night, forpremiere hvor du kan møde skuespillerne eller nogle af de mange andre biograf events.

Faste biograf events

Babybio (hver torsdag)

BabyBio er den perfekte biografoplevelse til dig, der enten er på barsel eller har lyst til at se film som nybagt forældre. Til BabyBio vises aktuelle film med dæmpet belysning, så du kan have din baby med ind i salen. Udenfor salen vil der være mulighed for opstilling af barnevogne. Du skal kun købe billet til dig selv, da din baby har selvfølgelig gratis adgang.

Aktuelle film: Altid de nyeste premierefilm.
Hvor & Hvornår: Hver torsdag i Palads
Se programoversigten og køb billetter her, eller læs mere om Babybio i vores anmeldelse her.

Se traileren for Once upon a time in Hollywood, som du bl.a. kan se til Babybio.

Børnefødselsdag

Vil du holde en sjov og anderledes børnefødselsdag, så har du nu mulighed for at gøre det i biografen. Palads kan være behjælpelig med at pynte op og servere kagemand, samt tilbyde sodavand og popkorn i bedste fødselsdagsstil. Du kan selv vælge hvilken film der skal vises for dig og dine gæster, af dem der er aktuelle på det givne tidspunkt.  

Hvor & hvornår: I Palads på din fødselsdag, eller når det passer dig.
Læs mere om muligheden for at afholde din børnefødselsdag ved Palads her.

Særvisninger for skoler

Går der en aktuel film, der kan være relevant for din klasse at se, fx om 2. verdens krig, spansk- eller en tysk film, så kontakt biografen og bestil en særvisning for din klasse eller skole udenfor eller i åbningstiden

Hvor & hvornår: I Dagmar, imperial eller Palads, når det passer din klasse.
Læs mere om Film Til Undervisning og se programmet for 2019 her.

Filmklassiker (den første søndag i hver måned)

Nu kan du genopleve en af de gode gamle filmklassikere hver måned, for bare 50 kr. i Palads. Det er et samarbejde med streamingtjenesten Dansk Filmskat, som folder alt fra Dirch Passer, Soldaterkammeraterne og Lille Per ud på det store lærred.

Næste film: Baronessen fra benzintanken
Hvor & Hvornår: Den 3. november kl. 12 i Palads.
Læs mere om arrangementet og køb billetter her.

Om skribenten

tipKBH i samarbejde med Nordisk Film Biografer

tipKBH i samarbejde med Nordisk Film Biografer