Privatlivspolitik
Sport og Fritid Guides

Guide: 10 gode quiz steder

quiz

Har du lyst til en hyggelig aften, hvor du udfordrer dine venner eller teamer op mod andre i ultra fede quizzes og samtidig kan nyde en god fadøl? Så er den følgende guide med 10 quiz-steder med studie-venlige priser måske lige noget for dig.

1. Farfar Bodega

Dette er mit yndlingssted for en hyggelig quiz-aften. Foruden den gode stemning, får man en god variation af musik, fordelagtige priser og min favorit: popcorn! De holder altid torsdags-quizzes, som starter klokken 19:00. Der skal blot betales 30 kr. og så deltager man både i quizzen og får en times fri øl. Der kan desuden spilles bordfodbold, kort og terninger. Læs mere på Farfars Facebookside her.

Hvor: Skindergade 20, 1159 København K

2. Globe Irish Pub

Hver anden torsdag afholder Globe Irish Pub en ”BIG QUIZ NIGHT” som starter klokken 19:30. Det koster 30 kr. at deltage og man kan være maks. 5 på et hold. Der er mulighed for at vinde fine penge-præmier: 1. Præmien er 1000 kr., 2. Pladsen er 500 kr. og 3. Pladsen er en ramme øl. Hvis du er fan af sport og musik, har Globe Irish Pub desuden live musik og fodboldkampe. Læs mere på Globe Irish Pubs Facebookside her.

Hvor: Nørregade 43-45, 1165 København

3. Alpehytten

Alpehytten afholder quiz hver onsdag kl. 20:30 og anbefaler at man kommer i god tid. Det koster 35 kr. pr. deltager og for det får du 1 times fri øl. Til alle som deltager i quizzen vil der være happy hour hele natten på fadøl og sjusser. Hvis du vil have ledetråd til den pågældende quiz, skal du tilføje landeck1 på Snapchat. Læs mere om tilmelding og quiz-aften på deres Facebookside her.

Hvor: Gothersgade 33, 1123 København K

4. Absalon

Absalon, hoster quizzes hver onsdag fra 20 – 22. Der kan være mellem to-seks deltagere på et hold og det koster 30 kr. pr. deltager. Abasalon har også skak, backgammon, bordtennis og banko. Læs mere på Absalons hjemmeside her.

Hvor: Sønder Boulevard 73, 1720 København V

5. SKAAL

SKAAL, som er åbnet hvor Café Klaptræet plejede at være, afholder quiz-aften den første onsdag i måneden kl. 20. Det er gratis at deltage og quizzen omhandler interessante spørgsmål inden for almen viden. Hvert måned vil der være et nyt tema, hvor man vil blive quizzet i et par timer og så vil der også være fine præmier til vinderholdet. Læs mere på SKAAL’s Facebook side her. 

Hvor: Kultorvet 11, 1175 København K

6. Temple Bar

Temple bar afholder quiz hver anden onsdag i lige uger. Quizzen starter klokken 20:00 og slutter klokken 22:30. Der må maks. være 4 på et hold og det koster 25 kroner pr. deltager. Penge-præmierne afhænger af hvor mange der deltager i quizzen. Da der er ingen forhåndstilmelding, vil jeg råde dig til at komme i god tid og finde et bord. Der kan læses mere på deres Facebookside her. 

Hvor: Nørrebrogade 48, 2200 København N

7. Studenterhuset

Om mandagen afholder Studenterhuset quiz-aftenener som starter kl. 20:00 og varer til 22:00. Der dannes hold á maks. 5 deltagere, hvor der tilmeldes hold i caféen før kl. 19:00. Her kan vinderne tage hele 1.000 kr. med hjem. Læs mere på studenterhusets hjemmeside her. 

Hvor: Købermagergade 52, 1150 København K

8. Rhino Bar

Rhino Bar åbner hver torsdag op for quiz-aften kl. 20:30. Det koster 30 kr. at deltage, hvor der er 1 times fri fadøl, shotsrunde og vinderne får 1 flaske Smirnoff Vodka. Der vil være 5 runder med 5 forskellige kategorier og happy hour på sjusser indtil klokken 23. Læs mere på Rhinos Facebookside her. 

Hvor: Nørregade 38, 1165 København K

9. Cucaracha Bar

Cucaracha Bar afholder quiz hver mandag klokken 19. Det koster 30 kr. at deltage og i prisen er der inkluderet 1 Tuborg fadøl. Vinderne får 1 flaske huset spiritus og opblanding dertil. Cucaracha bar er et af de steder, hvor man stadigvæk kan ryge indenfor. Læs mere om tilmelding og Cucaracha bar her.

Hvor: Gothersgade 41, 1123 København K

10. Sjus Bar

Sjus Bar kører med quiz hver onsdag og det koster 30. kr. at deltage og her er der så inkluderet enten gratis øl eller vand i 1 time. Der kan vindes fine præmier, hvor vinderne får 1 flaske spiritus inklusiv 4 sodavand. Læs mere på Sjus bars Facebook.

Hvor: Pilestræde 44, 1112 København K

Hurtige ekstra

Efter vi postede artiklen på vores Facebook, fik vi gode tips til endnu flere steder, som  afholder quiz-aften:

  1. Café Halvvejen: ligger på Krystalgade 11, 1172 København K. De afholder quiz-aftener hver onsdag fra 18-22.
  2. The Southern Cross Pub: ligger på Løngangstræde 37, 1468 København. De afholder quiz-aften hver anden torsdag mellem 19-22.

Tak for de gode tips!

Om skribenten

Natasja Gamborg Rasmussen

Natasja Gamborg Rasmussen

Jeg kommer fra Jylland, men har boet på Frederiksberg de sidste 4 år. Det betyder, at jeg elsker at finde ud af hvad København har at byde på og opdager stadigvæk nye steder, mad og oplevelser som jeg ikke har set eller prøvet før. Jeg er helt vild med sport, mode, komedie og mad, og jeg håber, at kunne dele mine erfaringer med jer og give lidt inspiration – om du altid har boet i København, eller lige er flyttet hertil