Privatlivspolitik
Gratis Guides

Guide: Sankt Hans i København

Sankt Hans
Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Er du i tvivl om, hvilket bål du skal tage hen og se på Sankt Hans Aften? Læs med i vores guide lige her!

Frederiksberg Have

Sankt Hans aften i Frederiksberg Have byder på musik, sang og festlige indslag. Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen holder tale 10 minutter før bålet tændes. Det hele starter på Legepladsen kl. 16, og bålet tændes kl. 21:30. Læs mere i facebookbegivenheden her.

Ofelia Plads

I år er Ofelia Plads klar med et rigtigt bål – duften, ilden, røgen, varmen – det hele. Det bliver naturligvis flankeret af en båltale af skuespiller og manuskriptforfatteren Ditte Hansen. Herefter er der fællessang – og ikke mindst – en stemningsfyldt koncert med Nikolaj Nørlund. Båltalen begynder båltalen kl. 20.00. Læs mere i facebookbegivenheden her.
Se også vores anden artikel om de mange spændende events på Ofelia Plads henover sommeren.

Bakken for de mindste

På Bakken i Klampenborg er der noget for selv de mindste. Stjernerne fra MGP optræder, og der vil være gang i den hele dagen. Bålet tændes først klokken 22:35, men der er program, musik og taler fra kl. 21:30. Læs mere i facebookbegivenheden her.

Blågårds Plads med grillaften

Vil du kombinere dit udsyn til bål med grillaften, er Blågårds Plads på Nørrebro åben for alle. Det koster 70-80 kroner pr. person at spise med, og der vil være underholdning med musik hele aftenen. Båltalen holdes af Mette Prag, projektchef for områdefornyelsen Indre Nørrebro og bålet tændes kl. 21.10. Læs mere i facebookbegivenheden her.

Koncert og bål i Tivoli

Laid Back giver koncert på Plænen i Tivoli klokken 20, som en del af deres 40 års jubilæumsturné i Danmark. Klokken 21:30 synger Københavns Drengekor Midsommervisen og sankthansbålet tændes ved Tivoli Søen. Læs mere i facebookbegivenheden her.

Kayak Bar tænder bål på vandet

Kayak Bar byder velkommen til livemusik og gang i grillen. Bålet vil blive tændt på vandet klokken 20, og der er gang i grillen fra klokken 17. Du vil heller ikke gå glip af Kajak show, hvor der bliver vist nogle vilde tricks! Læs mere i facebookbegivenheden her.

Husk at upload dine billeder af de fine Sankt Hans bål rundt omkring i København på Instagram, og brug gerne tagget #tipkbh, så vi kan følge med!

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg elsker at lege turist i min egen by, og gør det ofte med mine venner og kæreste.