Privatlivspolitik
Gratis Sport og Fritid Guides

Kirsebærtræerne springer ud – 5 velkendte og et “hemmeligt” sted

Kirsebærtræerne
Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal

Indrøm det nu bare. Du vil også gerne ud og se kirsebærtræerne blomstre, tage nogle fine billeder og måske dele dem på Facebook og Instagram. Det er jo også forståeligt. De lyserøde træer er virkelig flotte.

De 5 velkendte steder

Her får du 5 velkendte steder og et “hemmeligt” sted, hvor du kan se “den lyserøde himmel”. Åbningstiderne på parkerne er skrevet på, så du ved, hvor tidligt du skal stå op, hvis du vil undgå menneskemændgen.

1. Bispebjerg Kirkegård

Den er klassiskeren når det kommer til kirsebærtræer. Husk på at det er en kirkegård, så vis hensyn når du begejstret knipser løs.

Åbningstider: 7-22

2. Langelinie park

En flot kombination af havudsigt og udsigt til lyserøde træer. Det er også her hvor årets Sakura Festival (Sakura er japansk for kirsebærtræ) afholdes den 27-28. april. Festivalen fejrer japansk kultur med mad, musik og karate.
Læs mere om Sakura festival i vores anden artikel her.

Åbent: 24/7

Sakura festival

3. Kongens Have

Her kan du kombinere en strøgtur eller en tur på Rosenborg Slot med en kirsebærtræstur.

Åbningstider: 7-19 (marts), 6-21 (april), 6-22 (maj-august)

4. Sønder Boulevard

Sønder Boulevard er meget populær – noget som kirsebærtræerne bidrager med. Du kan måske kombinere det med Kødbyens Mad og Marked, cafebesøg på Mad og Kaffe eller bare en gåtur fra den ene ende til den anden ende.

Åbent: 24/7

5. Assistens Kirkegård

Ligesom Bispebjerg Kirkegård er Assistens jo også en kirkegård. Så vis hensyn til de andre besøgende, når du nyder parken.

Åbningstider: kl. 7-22

Det “hemmelige” sted: Hostrup Have

Ved siden af Falkoner Allé ligger en lille have. Den er tilhørende lejlighederne som omkredser den, men der er stadig offentlig adgang. I haven er der også fine kirsebærtræer. Den kan selvfølgelig ikke sammenlignes med Kongens Have eller Langelinie Park, men hvis du leder efter et mindre kendt sted, så er Hostrup Have et bud.

Åbent: 24/7

Smider du billedet på Instagram?

Hvis du deler kirsebærtræbilledet på Instagram, så er du velkommen til at bruge #tipkbh på dit billede. Måske bliver dit billede kåret til ugens billede på vores Instagram. 

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.

Skriv en kommentar