Privatlivspolitik
Musik og Film Det sker i København Festivaller

Ny urban/elektronisk lysfestival kommer til Danmark

Panorama Light Festival er en innovativ festival, der kommer til at foregå hos Basement Cph på Enghavevej. Panorama er en weekend med plads til alle i København, der vil have en uforglemmelig oplevelse. Når man kombinerer fantastisk musik og lyskunst. Udover at vi byder på en fest, er der også workshops, foredrag og meget andet, hvor man som deltager kan lære lyskunst bedre at kende.

Hvad kan man forvente?

Den 7 og 8 februar 2020 inviterer Panorama Light Festival, københavns borgere, indenfor i et unikt lysunivers. Der med sikkerhed kan få alle ud af vintertrætheden. I samspil, mellem Danmarks dygtigste lysdesignere, urban rappers og elektroniske dj’s. Vil du igennem to dage, blive taget med på en sanselig rejse af en festival. Festivalen kører fra 17 til kl. 05, hvor du blandt andet kan opleve, workshops i lysdesign, foredrag og interaktive lys oplevelser. Fredag nat vil musikere fra den Københavnske urbanscene fyre op for den gode stemning.

Hvor blandt andet, Mia holdgaard, Lunatic, Adam Naima og hele Affiliated kommer og spiller panorama op. Og Lørdag nat, den er dedikeret til den elektroniske scene hvor, Henriette vindenes, Stoltze + Kool K, Beats dygtigste dj’s og Elias Gozal lukker panorama af. Og med lyskunstnere som Hackstage, Panorama Light og Discosmos Design, er der både sikret noget smukt til ører og øjne, når der åbnes op for to magiske nætter hos Basement Cph på Vesterbro.

PR: Billede fra Panorama Light Festival

Tag dine venner og veninder under armen, og kom og oplev en af vinterens sidste men også smukkeste fest i selskab med resten af København.

En billet til både fredag og lørdag koster 210 kr. og billet til en enkelt dag koster 150 kr.

I kan købe biletterne her – https://www.ticketmaster.dk/event/panorama-light-festival-saturday-billetter/479139

Om skribenten

Ulrik Topholm Jepsen

Ulrik Topholm Jepsen

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er mad, musik og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.