Privatlivspolitik
For børn

Guide: Vinterferie i København 2021

Vi må indstille os på, at vinterferien ikke bliver som den plejer. Der er dog ingen grund til at aflyse - for der er masser at give sig til inde og ude for både voksne og børn. Her får I vores guide til en aktiv, sjov og hyggelig vinterferie i København anno 2021....

5 kulturelle vinteraktiviteter for børnefamilier

Puzzle walk på Christiania

Nu åbner Broens Skøjtebane - fejres med gratis øl

Efterårsferie i København: Bliv klogere med disse aktiviteter

Guide: 6 Børnevenlige restauranter i København

Guide: Det sker i oktober

Hygge med brætspil i indre by

5 aktiviteter for fædre på barsel i København

Savner du inspiration til aktiviteter for børn i København? Her på siden finder du vores anbefalinger til sjove og spændende oplevelser for børnefamilien.

-||-

Oplevelser for børn

København er bestemt en børnevenlig by. En by, som er indrettet i børnehøjde og tilbyder masser af oplevelser for børn i alle aldre. Derfor er København et godt sted når hele familien skal hygge sig sammen. Planlægning af aktiviteter kan nogle gange være uoverskueligt, når man i forvejen skal koordinere familie og arbejde. Derfor prøver vi at finde de bedste aktiviteter for børn i København. Vi prøver således at gøre det nemmere for jer at finde inspiration, når I for eksempel skal planlægge hvad i skal lave i skolernes ferie; Vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie mm.

Aktiviteter for børn

København har massere af aktiviteter for børn. Byen har for eksempel mange børnevenlige museer, hvor alt ikke kun er billeder og skulpturer. Derudover tilbyder mange steder også rabat eller fri entre til børn. Men København er ikke kun museer og lignende. Byen har også mange udendørs aktiviteter til børn i form af legepladser og parker. Hvis I står i december, og I synes det er for koldt til en tur på legepladsen, så frygt ej. København har massere aktiviteter for børn i vintermånederne. For eksempel kan man stå på skøjter eller tage en tur i tivoli.

Ferie med børn

København er et oplagt sted at holde ferie, hvis man af den ene eller anden grund ikke kan komme afsted til udlandet. Selvom det stadig er Danmark, har byen masser aktiviteter for hele familien. Så hvad enten I er til en hyggelig dag med brætspil på Cafe Bastard, eller vil udfolde jer kreativt hos SMK, så prøver vi at komme med guides, som kan give inspiration til ferien.

Experimentarium

På TipKBH dækker vi løbende, de forskellige udstillinger, arrangementer og events, som sker på Experimentarium i Hellerup. Science-huset er et hit for hele familien, og det er bestemt ikke kun de mindste, der får udvidet deres videns-horisont efter en dag på Experimentariet.

Find vores Experimentarium kategori i linket ovenfor - eller læs endnu mere om det fantastiske sted på deres egen hjemmeside.