Privatlivspolitik
For børn Fisketorvet Guides

10 ting du kan lave med din mødregruppe i København

mødregruppe

Mangler du inspiration til, hvad du og din mødregruppe skal lave? Så er du kommet til det rette sted.

1: Gå en tur

København byder på en masse skønne områder, hvor I kan trille jeres babyer rundt. Tag for eksempel ud til Amager Strand, gå tur på Assistentens Kirkegård eller tag ind i Kongens Have.

2: Tag på café

I kan også tage ud og spise brunch sammen på en af Københavns mange caféer. Er I trætte af brunch, kan I tage en øl på BRUS, der hver torsdag byder på kolde barselsøl, hvor der samtidig er plads til babyer, bleskift og gylp.

3: Tag på shoppingtur

Mangler I babytøj, eller trænger I bare til at shoppe lidt, så kan I tage på shoppetur. Der er masser af shoppingcentre, der har gode Baby Lounges, hvor du kan amme, give mad og pusle i fred. Læs her om Baby Lounge-områderne i Fields, på Fisketorvet og Frederiksbergcenteret.

4: Book en massør

Er jeres rygge ømme og kunne de trænge til en ordentlig omgang æltning? Så book en massør, der kan give jer massage på skift, mens de andre holder øje med babyerne. Se nogle bud her.

5: Gå til babysvømning

Der findes mange babysvømmehold i København, men desværre er der ofte lange ventelister. Hvis I ikke er så heldige at få plads, kan I lave jeres eget hold. Husk dog lige at tjekke svømmehallernes regler ifht babyer, inden I tager afsted.

6: Tag i kirke til babysalmesang

Mange kirker i København holder babysalmesang. Her synger I salmer og leger sanglege med jeres babyer. Se en masse forskellige bud på Kirker, der holder babysalmesang.

7: Tag i Babybio

Savner du at gå i biografen? Så kan du tage din mødregruppe med i Babybio. Stort set alle biografer i København har forestillinger, hvor du må tage baby med, og hvor der er plads til puslen og babypludren.

>> Læs også: Babybio – tag din baby med i biografen.

8: Gå til Babybongo og Babyrytmik

I kan også tage til BabyBongo og Babyrytmik, hvor I kan lære, hvordan musik og forskellige øvelser kan stimulere den sproglige udvikling og barnets motorik.

9: Lær babytegnsprog

Måske har du hørt om babytegnsprog før, hvor du kan lære dit barn at kommunikere, inden det kan tale? I kan enten tage ud og tage et kursus, eller booke en til at komme og lære jer babytegnsprog hjemme hos en af jer.

10: Leg sammen i legestue

Der findes utallige legestuer rundt i byen, hvor der er dømt fri leg med blandt andet bolde, sanselegetøj og kravlemåtter. Tag for eksempel forbi Remisen på Blegdamsvej eller Kulturhuset på Islandsbrygge, hvor der er en sundhedsplejerske tilknyttet også.

Om skribenten

Sarah Vangsgaard Winge

Sarah Vangsgaard Winge

Jeg er bosat på skønne Amager og Jeg ELSKER simpelthen København. Jeg er helt forelsket i stemningen, maden og de tilbud, der kan findes overalt i byen! Jeg har en forkærlighed for små skæve restauranter, gerne hvor der er fokus på økologi. Og så er jeg altid frisk på at prøve nye ting, omend det er salsaundervisning på en onsdag eller genbrugsshopping på en fredag. De spændende oplevelser vil jeg elske at vise jer her på TipKBH.