Privatlivspolitik
For børn Kultur og Kunst

Årets fyrværkerishows i Tivoli

Aisha Hamid Jan
Skrevet af Aisha Hamid Jan

Så er det kvindernes tur til at råbe højt, med hver deres fyrværkerishows. De har alle de fællestræk, at de er stærke kvinder, der brænder for at udtrykke sig. De har nu fået chancen for at få deres eget fyrværkerishow. Disse kunstnere sætter deres specielle varemærke på hvert eneste show. Det bliver unikt og det bliver specielt, så det er bare med at komme afsted.

Hver måned er der mulighed for at se et unikt aftenshow specialdesignet af de individuelle artister. Ikke nok med det er visuelt flot at se på, er der selvfølgelig også guf til ørerne. 

Barbara Moleko er den første kvinde i rækken til at stå for showet. Sangeren siger bl.a. om udfordringen:
”Det bliver smukt, feminint og sprængfarligt. Gæsterne i Tivoli kan glæde sig til en blanding af den musik jeg synes er godt – og on top of that et fyrværkerishow der passer perfekt til musikken! Der indgår også noget af min egen musik, blandt andet min nyeste single. 

Disse smukke kvinder vil i løbet af sommersæsonen, også kunne opleves i andre sammenhænge i Tivoli. 

Program

04.05.19 Barbara Moleko
01.06.19 Sinne Eeg
06.07.19 Katrine Gislinge
03.08.19 Caroline Henderson
07.09.19 Pernille Rosendahl
Læs mere om de forskellige shows her.

Alle fyrværkerishows starter kl 23:45 

Læs flere guides og find inspiration på forsiden.

Om skribenten

Aisha Hamid Jan

Aisha Hamid Jan

Jeg er blot én ud af de mange indbyggere i København. Denne multikulturelle by har lidt af det hele, hvis man kigger ordentligt efter. De hyggelige skjulte cafeer på sidegaderne, og de fine små restauranter, der byder alle velkommen, har en stor betydning for mig. Jeg er vild med de gamle bygninger, og de gamle mennesker. De har altid en historie at fortælle om byen, og man lærer altid noget nyt. Den nyere generation har dog givet byen et twist, og det er præcis det jeg vil skrive om.