Privatlivspolitik
For børn Kultur og Kunst

Den standhaftige Tinsoldat i Tivoli

Den standhaftige Tinsoldat
Aisha Hamid Jan
Skrevet af Aisha Hamid Jan

 

Den standhaftige tinsoldat er den femte forestilling som bl.a. Dronning Margrethe og James Price har skabt til Pantomimeteatret. Med fantastiske kostumer, dans og skuespil var det endnu engang en oplevelse for sig, at være med til repremieren. 

H.C Andersens eventyr er blevet gennemarbejdet med alt fra lyd til det visuelle. Derfor var publikum ikke overraskede, da den etbenede soldat kæmpede for sin kærlighed gennem ild og vand. Detaljerne var der heller ikke sparet på og man fik som publikum også lov til at se alle de udfordringer den handicappede tinsoldat skulle igennem. 
På trods af at have mistet et ben klarede Donovan Delis-Mccarthy det godt i rollen som Den standhaftige Tinsoldat. 

Forestillingen havde premieredato d. 8. juni, men kan opleves frem til d. 18. august 2019 

Alle spilledage kan ses på Tivolis hjemmeside. 
Læs også vores andre artikler med tips indenfor kultur og kunst i København her

Om skribenten

Aisha Hamid Jan

Aisha Hamid Jan

Jeg er blot én ud af de mange indbyggere i København. Denne multikulturelle by har lidt af det hele, hvis man kigger ordentligt efter. De hyggelige skjulte cafeer på sidegaderne, og de fine små restauranter, der byder alle velkommen, har en stor betydning for mig. Jeg er vild med de gamle bygninger, og de gamle mennesker. De har altid en historie at fortælle om byen, og man lærer altid noget nyt. Den nyere generation har dog givet byen et twist, og det er præcis det jeg vil skrive om.