Privatlivspolitik
Musik og Film For børn

Musik i børnehøjde

Maja Pedersen
Skrevet af Maja Pedersen

For femte år i træk fyldes skolernes vinterferie med en masse musikoplevelser i børnehøjde, når Amager Børnemusikfestival finder sted mellem d. 11-19. februar.  

Ni kulturinstitutioner har tænkt kreativt og arbejdet sammen på kryds og tværs for at skabe et festligt og alsidigt program. I år kan du og dine børne opleve hele 16 orkestre. De spiller alt fra jazz, rock’n’roll, country, bluegrass og stomp til klassisk, opera og plantemusik! Festivalen henvender sig især til børnefamilier med børn i alderen 0-12 år.

Musikfestivalen åbner lørdag d. 11. februar, når Babulja indtager scenen hos Teater ZeBU med stomp, dans og musikalske eventyr. Derudover vil du under Amager Børnemusikfestival også have mulighed for at opleve en musikalsk eventyrfortælling af Bukke Bruse og ænder, der rapper på spansk, møde sjove SalsaSlanger, bange BongoBjørne og frække aber fra Maracas når VIVA indtager scenen på Ørestad Bibliotek.

Kvartet: De tre bukkebruse

Kvartet: De tre bukkebruse

Musikalske oplevelser – både for og med børn

Børnene vil have mulighed for at høre en masse forskellig musik, og hvis de mange koncerter giver kriller i de små fingre har de også mulighed for selv at spille i festivalens musikalske workshops – hvoraf de fleste er gratis. Man kan bl.a. lære at bygge en kinesisk håndtromme, deltage i en af de mange musikalske legestuer eller lære at spille jazz på en JazzCamp for Piger. De fleste workshops er gratis, men kræver tilmelding.

Kort og godt om festivalen

Dato: 11-19. februar (uge 7)
Sted: Rundt omkring på Amager
De ni kulturinstitutioner, der står bag musikfestivalen for børn er: Bibliotekshuset, Børnekulturhus Ama’r, Kulturhuset Islands Brygge, Kvarterhuset, Solvang Bibliotek, Ørestad Bibliotek, ZeBU, Amager Bio og Det Kongelige Teater.

Billetter kan købes her.
Du kan læse mere og finde hele programmer her.

Om skribenten

Maja Pedersen

Maja Pedersen

Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse på Vestsjælland, og brugte i mange år kun København til at tage i Tivoli eller shoppeture på strøget. Dette ændrede sig dog for alvor, da jeg i efteråret 2015 flyttede til byen, hvor jeg indså at København er og kan meget mere end det. Byen rummer alt fra storslået arkitektur til fredsfyldte parker, der er byens åndehul, til madmarkeder og restauranter, der pirrer københavnernes og andre besøgendes smagsløg. Til hverdag beskæftiger jeg mig med markedsføring på de digitale- og sociale mediekanaler, og er netop blevet færdiguddannet Cand.ling.merc fra CBS. Min helt store passion er at rejse, hvor jeg både udforsker storbyer, charterdestinationer og atypiske rejsedestinationer, og rejseapps med tips og tricks fylder derfor en del på min mobil.