Kultur og Kunst Sport og Fritid

10.000 nørder samles i København

TipKBH
Skrevet af TipKBH

250.000 dollars. Så mange penge skal fordeles mellem 6 hold i weekenden, når BLAST Pro Series løber af stablen i Royal Arena i København.

For første gang nogensinde afholdes et e-sportsevent af denne størrelse i København og det er med til at sætte byen på verdenskortet. Mere end 10.000 tilskuere kigger med når holdene dyster i computerspillet CS:GO. Du kender det måske fra din egen ungdom – eller måske har dine børn spillet det. Men uanset hvordan man vender og drejer det, så er sporten nået til et helt nyt niveau.

Sådan kommer scenen til at se ud.

Blandt de 6 hold, der skal spille om 1. pladsen og halvdelen af den samlede præmiesum, er danske Astralis og North. De er blandt andet disse hold, som omtrent 10 millioner seere på twitch.tv skal heppe på – eller buh’e af – når den virtuelle krig ruller.

Foto af: Royal Arena

Om man er til computerspil eller ej, kan man ikke andet end at være imponeret. 10.000 mennesker samles for at se nogle unge mænd spille computer, det er en ny og spændende verden.

tipKBH.dk vil selv være repræsenteret på tilskuerrækkerne. Vi glæder os til at snakke med hardcore nørder og nysgerrige københavnere i Royal Arena. Forhåbentlig kan vi vise jer hvordan sådan et arrangement ser ud, efterfølgende.

Læs mere om BLAST Pro Series her: http://www.blastproseries.com/

Om skribenten

TipKBH

TipKBH