Privatlivspolitik
Sport og Fritid

En perlerække af unikt design

design
Sarah Siger Holm
Skrevet af Sarah Siger Holm

Foto: WDV STUDIO 8

Med deres særegne stil og en ildsjæl der siger spar to, står massevis af ny udklækkede iværksættere, designere og kunstnere nu klar til at fremvise deres nye tiltag hos FINDERSKEEPERS i København.

Den kreative frihed og smuk design

FINDERSKEEPERS er et mekka af upcoming designere der med deres inspirerende og passionerede personligheder, er klar til at fremvise deres helt nye kreationer i slutningen af september. Der vil være mulighed for at gå på jagt mellem masser af mode, kunst, accessoires i lange baner og finurlige ting til både hjemmet og børnene. Det er altså et designmarked, der giver nye iværksættere, anledning til at fremvise hvad de går og sysler med.

FINDERSKEEPERS

Foto af WDV STUDIO 8

Alle er de håndplukkede, og har hver især deres helt eget udtryk og unikke stil. Hvilket også er derfor, der altid vil være noget for en hver smag. Konceptet bygger på, at der i Danmark var brug for et sted, hvor man i frihed kunne teste sig selv og sine kreative tiltag – alt sammen i et forum af ligesindede og selvfølgelig i selskab af et godt publikum.

FINDERSKEEPERS

Foto af WDV STUDIO 8

En weekendbillet koster 70kr og en dagsbillet står til 50kr (børn under 12 år kommer gratis med). De kan købes på Billetto, og man kan læse meget mere om hele arrangementer på deres hjemmeside, hvor man også vil kunne se billeder af og læse om de designere, der vil være at finde i hallen.

Hvornår: den 26-27. september kl.11.00-17.00

Hvor: TAP1, Ny Carlsberg Vej 91, København V

Om skribenten

Sarah Siger Holm

Sarah Siger Holm

Jeg er en pige med en forkærlighed for skriblerier omhandlende teater, film på det store lærred, sport, bøger og generelt hyggelige oplevelser i det Københavnske. Som person er jeg lettere nørdet, og du finder mig ikke uden et smil på læben - hvilket også kan læses i mine tips til byen.

Skriv en kommentar