Gratis Sport og Fritid

Gratis rejseforedrag om Filippinerne

Filippinerne 7
TipKBH
Skrevet af TipKBH

Indlæg

Amazing Philippines er dit paradis i Filippinerne. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for ferie på Filippinerne, som vi gerne vil fortælle dig mere om til vores rejseforedrag i København onsdag d. 31/10 kl. 19.

På vores destinationer har du mulighed for at komme helt ind under huden på de lokale landsbyer, hvor der venter dig en spændende kulturrejse, som vil give dig indsigt i den filippinske kultur og samtidig sætte din egen tilværelse i perspektiv.

Oplev Filippinerne i eksotiske omgivelser

Kunne du tænke dig at bo på en øde ø i bambushytter og kitesurfe dagen lang, på et af verdens bedste steder til dette – og på stille dage tage ud på SUP board tur, snorkle eller måske fiske med en lokal fisker?

Filippinerne 6 Filippinerne 3

Måske du vil på opdagelsesrejse til Filippinerne og bo i dit helt eget Island House mens du hver dag udforsker de omkringliggende øer? Eller drømmer du om en ferie som gast på et sejlende dykkerkollektiv?

Har du overvejet om et Yoga Retreat er den ideelle vej til afslapning? Med ro, varme og lang vej til nærmeste wifi-signal har du muligheden for at overgive dig til yogaen i fantastiske omgivelser – med begge fødder plantet direkte i naturen. Skal yogaen tillade dig at slappe af i krop og sjæl?

Filippinerne Filippinerne 5 Filippinerne 4

Måske du vil med på Backpackerhøjskole under eksotiske himmelstrøg og få et hav af unikke oplevelser fra ø-hop, kulturmøder, personligt lederskab til at udfordre dig selv i form af snorkling, dykning og kitesurf?

Hvordan kan du høre mere om mulighederne?

KILDER DET ALLEREDE I MAVEN? SÅ KOM TIL FOREDRAG HOS AMAZING PHILIPPINES der tilbyder rejser til Filippinerne, og har noget til dig uanset hvilken type rejse du ønsker.

Hvor og hvornår?
Fællesudsigten – Margretheholmsvej 76, 1432 København K
Onsdag d. 31/10 kl. 19-21
Tilmeld dig på facebook begivenheden her

Hvem er Amazing Philippines?

Amazing Philippines er rejsedestinationer på Filippinerne. Vi har to eksotiske øer langt fra wifi, teknologi og materielle behov, samt et par sejlskibe til dykkerture. Vores fokus er at skabe eventyrlige oplevelser til den aktive rejsende under afslappende og primitive forhold.

Vi tilbyder aktiviteter til vands, til lands og i luften. Dette i form af kitesurfing, SUP-ture, dykning, snorkling, kajak, fiskeri, klatring, vandring, yoga og afstresning. Intentionen er hele tiden at udvikle os og vores muligheder, således vi kan mere i morgen, end det vi kan i dag.

Vi er en destination, der har mange muligheder og faciliteter, som vi tilbyder gennem en bred vifte af samarbejdspartnere. Herunder rejsebureauer, højskoler og velgørende organisationer.

Læs mere om os her

TAKE ON ADVENTURES TO AMAZING PHILIPPINES AND EXPERIENCE A WHOLE NEW WORLD!

Om skribenten

TipKBH

TipKBH