Privatlivspolitik
Mad og Drikke Gratis Sport og Fritid

Balders Biks: Københavns skæggeste sommermarked

balders biks
Line Ingerslev
Skrevet af Line Ingerslev

Ofte er søndagen en afslapningsdag, som bliver brugt på bunkevis af lektier, en ordentlig hovedrengøring eller Tv-serier i sengen. Hvis du kunne tænke dig at bruge søndagen på en anden måde, så læs med her. For andet år i træk åbner Balders Biks sommermarked på Balders Plads. Markedet er allerede løbet af staben 3 gange henover sommeren, hvor søndag d. 13. september er sidste chance for at nyde den fantastiske stemning.

Københavns skæggeste sommermarked

Balders Biks kalder sig selv for Københavns skæggeste marked, og det er der en speciel grund til; Interiørforhandlere, food trucks, keramikere, illustratorer, vinylnørder, kaffeentusiaster og masser af kvalitets second hand er blot en brøkdel af, hvad du kan glæde dig til på sommermarkedet.

På markedet er der mere end bare shopping. Der er plads til mangfoldighed og til at hænge ud i solen og pleje sine tømmermænd. Samtidig kan du nyde lækre forfriskninger og kvalitetskaffe til sprøde toner fra dygtige dj’s.

Hvad skal der ske på søndag?

Balders Plads bliver spækket med lækkerier på søndag, hvor en masse virksomheder er klar i standerne. Markedet åbner kl. 11 og slutter kl. 17. Deltagerne til Balders Biks kan blandt andet glæde sig til fede yoga plakater fra Yogaprints.dk, lækkert streetwear fra Memento Vivere, delikatesser og nyt tøj fra NU, samt økologiske hudprodukter fra Vølve. Du kan også nyde sprøde burgere fra Gastrotrucken, Zabellos økologiske fladbrød, argentinske empandas fra JIPI Empanadas samt lækre zamosaer fra The a la menthe.

Få fixet din cykel til Balders Biks

Hvis din gamle cykel trænger til et pift, er der også råd for det til Balders Biks. Fyrene bag MAIK kommer til markedet med cool cykelgear, så du kan få fornyet den gamle sag.

I alt bliver søndagen en dag fyldt med fællesskab og skægge oplevelser, og Balders Biks vil have dig med! Alle besøgende er velkomne, store som små, morgenfriske som tømmermændsramte. Hvis du synes, at det lyder som noget for dig så gå ind og læs nærmere om eventet på Facebook

Om skribenten

Line Ingerslev

Line Ingerslev

Jeg er kommunikationsstuderende ved DMJX i København. Jeg har altid haft en passion for interaktion mellem mennesker på baggrund af medier, kultur og lingvistik. Mit mål i livet er at rejse verden rundt og få indblik i nye kulturer. Hvis du vil læse mere om mig, så klik ind på min hjemmeside: http://linejensen6.wix.com/lineingerslev

Skriv en kommentar