Privatlivspolitik
Gratis For børn Kultur og Kunst

Den traditionelle juletræstænding 2019

Julen nærmer sig med hastige skridt og byen er i fuld gang med at forvandlet med julepynt både rundt omkring på byens torve, gader og stræder samt i de mange butikker, hvor det ene julevindue overgår det andet. Julen i København begynder dog først for alvor, når de mange juletræer på rådhuse og større pladser traditionen tro tændes i forbindelse med de officielle juletræstændinger.

Københavns Rådhusplads

På Rådhuspladsen tændes julelysene d. 1. December 2019 november kl. 16:00, hvor julemanden også vil kigge forbi, og i den anledning er der arrangereret et juleoptog.

Juleoptoget afgår ca. kl. 15:00 fra Nyhavn mod Rådhuspladsen, hvor både julemanden, nissemor og deres nissebørn fører an, og eskorteres af både brandbiler og veteranbiler frem til Rådhuspladsen, hvor selve juletræstændingen finder sted.
15:30 – Juleoptoget ankommer til Rådhuspladsen. Herefter spiller Københavns Kommunes Skoleorkester julemusik.
16:00 – Juletræet tændes af julemanden og Københavns overborgmester Frank Jensen. Herefter vil Københavns Kommunes Skoleorkester spille julemusik igen og der vil være mulighed for billeder med julemanden.

Du kan læse mere om eventet her.

Frederiksberg Rådhusplads

På Frederiksberg Rådhusplads finder juletræstændingen sted lørdag d. 30 november kl. 16:00.

I følge arrangementets facebook-begivenhed vil arrangementet vare fra 16:00-17:15

Du kan læse mere om eventet her.

Om skribenten

Ulrik Topholm Jepsen

Ulrik Topholm Jepsen

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er mad, musik og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.