Privatlivspolitik
Musik og Film Gratis Sport og Fritid

Kom til Strøms Skøjtedisko på Frederiksberg

Frederiksberg

Nu er det officielt december og det betyder jul, masser af varm kakao og alverdens julesange! Og selvom det er nok så hyggeligt at være inden for og pynte op med nisser og nyde varmen. Så er der alligevel rig mulighed for at lave nogle sjove udendørs aktiviteter! Hvis du kan lide at stå på skøjter og samtidig ikke kan få nok at disco-musik, er Strøms skøjtedisko lige noget for dig!

Tid til at boogie på is

Strøm inviterer lørdag d. 2. december til skæg og ballade på skøjter ved Frederiksberg Rundel fra kl. 17 – 22. Strøm har tidligere afholdte fede rullediskoteker i Kødbyen og tænker nu at viderebringe denne glæde til Frederiksberg! Derfor kan du forvente fede tunes i form af disko, funk, soul og boogie, når både danske og udenlanske DJ’s møder op for at gøre din skøjte oplevelser lidt sjovere. Her har du muligheden for bl.a. at høre The Mighty Zaf, fra Storbritannien og Master Fatman – som hver især er klar til at spinne nogle plader for dig.

Uanset om du er øvet eller aldrig har prøvet at skøjte før, bør du tage et smut forbi Frederiksberg skøjtebane og boogie løs! For at få mere af vide om eventet, kan du læse mere på Strøms Facebookside. 

Hvornår: 2. december
Hvor: Frederiksberg Runddel
Tid: 17 – 22
Pris: Det er gratis for folk med egen skøjter, ellers koster det 50 kr. at leje.

Om skribenten

Natasja Gamborg Rasmussen

Natasja Gamborg Rasmussen

Jeg kommer fra Jylland, men har boet på Frederiksberg de sidste 2 år. Det betyder, at jeg elsker at finde ud af hvad København har at byde på og opdager stadigvæk nye steder, mad og oplevelser som jeg ikke har set eller prøvet før. Jeg er helt vild med sport, mode, komedie og mad, og jeg håber, at kunne dele mine erfaringer med jer og give lidt inspiration – om du altid har boet i København, eller lige er flyttet hertil