Mad og Drikke Musik og Film Gratis

Nørrebro hyldes til stor folkefest

Nørrebro folkefest
Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal

Der er musik, mad og kærlighed på programmet, når Den Røde Plads på Nørrebro i weekenden d. 15.-16. september danner rammen om en stor folkefest med masser af alt det, der føles som Nørrebro.

Det er borgerinitiativet Vores Nørrebro, som står bag folkefesten, der byder på live-musik, madmarked, breakdance og andre aktiviteter for både store og små. Og alle er velkomne, fortæller talsperson for Vores Nørrebro Madeleine von Warburg:

“Nørrebro har en helt særlig evne til at samle folk på tværs af baggrund og etnicitet, og det er bl.a. det, vi vil hylde med den her folkefest, hvor vi håber at se rigtig mange både fra Nørrebro og andre steder.”

Indtryk til alle sanser

På scenen på den nyrenoverede plads foran Nørrebrohallen kan du bl.a. opleve Kaka, som du nok kender fra Wafandes hit ’Gi’ mig et smil’, rapperen Tyrees Tyr og årets karrierekanon-vinder Ravi Kumar. Du kan også se Danmark Har Talent 2018-deltagerne ’Familia Loca’ fylde scenen med breakdance.

Restaurant Glød, GreenBurger ChutneysCph står klar med boder, så du ikke går til folkefest på tom mave.

Ægte N-glæde og bilfri søndag

Det er andet år i træk, arrangementet afholdes, og i år har arrangørerne slået sig sammen med Bilfri Søndag for at kunne udvide programmet til to dage.

Sidste år endte det hele i et festfyrværkeri af danseglæde og fantastiske live-optrædener – så skru blot forventningerne i vejret og inviter familie, kæreste og venner på en hyggelig weekend i Nørrebros tegn.

Arrangementet er for alle aldre – og helt gratis.

OM ARRANGEMENTET

Hvad: Vores Nørrebro-folkefest.
HVOR: På den nyrenoverede Røde Plads foran Nørrebrohallen.
HVORNÅR: D. 15. sept. kl. 16-22 og d. 16. sept. kl. 14-20.
PRIS: Gratis adgang for alle, tilmelding ikke nødvendig.

Se det fulde program og seneste nyt om festdagene her.

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.