Privatlivspolitik
Mad og Drikke Gratis

Nyt hyggeligt loppemarked i København NV

Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Ved du ikke helt hvad du skal bruge din søndag på, er det helt oplagt at nyde det gode vejr med en tur på loppemarked. Og det er ikke et hvilken som helst loppemarked…

Street food og loppemarked under samme tag

Det er uden tvivl det hyggeligste loppemarked, du vil støde på i København. Ned af den lille grusvej går du forbi de fem gamle rødmalede skure og flotte ahornstræer. Man drømmer sig til de franske markeder og hygge i kolonihaven. Bedre bliver det ikke! I den øvre del af markedspladsen finder du mad og drikke fra alverdens lækre køkkener. Nederst kan du slippe din indre genbrugs-finder frem. Standene udbydes til private, så du sikkert både kan finde dit nye sommerkluns, en dukkevogn til den lille og den retro skrivebordslampe, du altid har drømt om. Markedspladsen er indrettet med hyggeområder, hvor der både er plads til leg og en blød stol, du kan placere dig og din latte i. Og hvis du nu altid har drømt om at køre en tur med et lille, gammeldags tog, så får du nu chancen for bare 20 kroner.

Københavnstrup holder åbent for streetfood området fredag til søndag hen over sommeren. Loppemarkedet har åbent 10-16 hver søndag. Det ligger på hjørnet af Emdrupvej og Lundebakken, hvor Emdrup station kun er en kort gåtur fra. Du kan også tage bilen og parkere helt gratis.

Du kan tilmelde dig facebookeventet her, og vise dine venner, at du kommer – eller måske du vil invitere dem med? Vil du købe en stand eller vil have flere informationer, kan du se mere her. 

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg elsker at lege turist i min egen by, og gør det ofte med mine venner og kæreste.