Guides

Hello Vintage i DGI-byen

Forår betyder mange ting i København. Lidt flere mennesker på gaden, lidt flere kaffeture rundt om søerne og rigtig mange flere weekender med loppemarkedbesøg. Genbrugs- og loppesæsonen er i gang, og der er rige muligheder for at finde guldfund til små priser. Hello Vintage giver dig nu endnu en mulighed, der sikrer, at du kan holde prisen på dine genbrugskøb helt i bund.

Genbrugstøj til kilopris

I weekenden den 20.-21. april har du mulighed for at købe alt det vintage- og second hand tøj, du kan bære, til blot 200 kr. kiloet. Du kan altså shoppe amok i bland selv-tøj med god samvittighed. Shoppingen foregår i Sportshuset i DGI-byen, der er fyldt med tre tons genbrugstøj, som du kan dykke ned i. Tøjets oprindelse spænder over en bred vifte af årtier, og noget af vintage-tøjet går helt tilbage til 60’erne. Du kan også finde en masse godt fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne og dermed starte loppesæsonen med et skud mode-nostalgi.

Hello Vintage i København

Hvornår:
Fredag den 20. april kl. 15:00 til 20:00
Lørdag den 21. april kl. 10:00 til 16:00

Hvor:
DGI-byen, Sportshuset
Tietgensgade 65, 1704 København

Pris:
40 kr. pr person for entre (prisen dækker begge dage)

Betalingsmuligheder:
Entre: Kontant og Mobilepay
Ved kassen: Kontant, Mobilepay, Visa, Mastercard

Se mere om begivenheden på Hello Vintages Facebook-event. Kan du ikke den weekend? Hold dig opdateret på, hvornår du ellers kan shoppe hos Hello Vintage på deres Facebook-side.

Se, hvad København ellers byder på, nu hvor foråret er kommet!

Om skribenten

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Mit navn er Cecilie Lundskov Fuhlendorff, og jeg er 23 år gammel. Jeg studerer til dagligt journalistik og kommunikation på Roskilde Universitet, og bor på Amager. Jeg har altid haft en drøm om at blive journalist, da det at skrive er en passion for mig. Mine interesser strækker fra kultur, mode og mad til nyheder der omhandler både ind- og udland. Jeg bruger rigtig meget tid i København både studiemæssigt og i fritiden, da det, efter min mening, er en af de bedste byer i verden. Byen rummer både byliv og natur, gourmetmad og lækker take away, high end og high street fashion, og så elsker jeg Københavns evige evne til at forny sig.