For børn Kultur og Kunst Guides

Kulturnatten 2018 – tipKBH giver dig overblikket

Kulturnatten 2018
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Kulturnatten 2018 står klar med mere end 250 aktører til at byde publikum velkommen under det årlige event. Hvor hele byens kulturliv smelter sammen i et festfyrværkeri af aktiviteter og arrangementer, til stor glæde og inspiration for alle aldersgrupper. Kulturnatten i København har eksisteret siden år 1993, og har siden da været en af byens mest velbesøgte kulturbegivenheder.

For at få adgang til Kulturnatten 2018, skal du have fat i et Kulturpas, der gælder som din indgangsbillet til Kulturnattens arrangementer. Der alle løber af stablen fra kl. 18:00 fredag d. 12. oktober. Et Kulturpas koster 95 kr. og kan købes i 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet, samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Kulturnatten spreder sig over hele byen, fra Valby over Østerbro, til Nordvest og Islands Brygge. Med en stor geografisk spredning og et massivt udbud af spændende aktiviteter. Kan det være svært at beslutte, hvilke arrangementer man skal vælge ud af aftenens omfattende program. Det er her, vi i tipKBH, kommer ind i billedet.

Vi disker igen i år op med vores personlige anbefalinger til arrangementer under Kulturnatten 2018, som du ikke vil gå glip af. Vi håber, det kan hjælpe dig med at få et overblik over herlighederne, og ikke mindst inspirere dig til at deltage i årets største endags kulturbegivenhed!

Udvalgte arrangementer for hver bydel under Kulturnatten 2018

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.