Privatlivspolitik
For børn Kultur og Kunst Guides

5 udvalgte events i Indre by til Kulturnatten 2018

Kulturnatten Indre by

Det kan være svært at nå alt det, man gerne vil, når Kulturnatten åbner op for godteposen, og byen eksploderer i spændende arrangementer. Nedenfor finder du en guide til 5 fede events i Indre by til Kulturnatten 2019. De udvalgte events afholdes indenfor en radius, der gør, at du ikke behøver at bruge din aften på transport, men i stedet kan læne dig tilbage og nyde de spændende kulturtilbud i Indre by.

Københavns Hovedbibliotek

Under Kulturnatten omdannes Hovedbiblioteket i København til en markedsplads for børn, unge og voksne. Der vil være koncerter, performances og tværkunstneriske talks, nycirkus, drag queens og tryllekunstnere. Aftenens hovednavne er sanger Jeanett Albeck (Sort Samvittighed) m. gæster og akkordeonist Marcelo Mercadante (Argentina/Barcelona).

Hvor?
Københavns Hovedbibliotek
Krystalgade 15 St. – 1172 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Huset-KBH

Kom med til Københavns største spilaften, hvor du kan konkurrere i King of Tokyo eller Bezzerwizzer. Der er også mulighed for at dykke ned i verdens fortryllende oceaner med Virtual Reality, samt høre Nikolaj Sonne fortælle om kunstig intelligens i relation til spil. Gå på skattejagt (kl. 18 til kl. 21), spil arkade- og konsolspil, byg dit eget brætspil og meget andet.

Hvor?
Huset-KBH
Rådhusstræde 13 – 1466 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Se hele programmet på deres hjemmeside

Forsvarsministeriet

Forsvaret giver dig mulighed for at udleve drengedrømmen for en dag. Her kan du nemlig se en kampvogn og opleve Rullemarie i aktion. Der er også muighed for at møde Siriuspatruljen og se våben, udrustning og uniformer fra de forskellige tjenestesteder i Forsvaret og Beredskabsstyrelsen. Forsvarets Efterretningstjeneste og Veterancenteret vil også fortælle om deres arbejde.

Hvor?
Forsvarsministeriet
Holmens Kanal 9 – 1060 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Forsvaret

Cinemateket – Det Danske Filminstitut

Cinemateket inviterer dig med på den røde løber: Posér som en filmstjerne, få lagt en glitrende eller frygtindgydende make-up, hold selv en takketale med en ægte Oscar eller hør spændende oplæg om fx #metoo og filmhistoriens største kassesucceser.
Med andre ord slår Cinemateket dørene op til en aften med filmaktiviteter for hele familien ved dette års Kulturnat.

Hvor?
Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55 – 1123 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 23:00

Skuespilhuset – Det Kongelige Teater

Fra Skuespilhusets Store Scene vil der være fælles sang med Sigurd Barret. På Lille Scene giver Madam Nielsen sit bud på nationalisme. Og fra Mellemgulvet har skuespillets ensemble fri leg. Meyers holder baren åben med masser af lækkerier.

Hvor?
Det Kongelige Teater – Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36 – 1250 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 22:30

Se hele programmet for Det Kongelige Teater (Skuespilhuset, Gamle Scene og Operaen) her

Kom tilbage til vores guide med udvalgte events for hver bydel i København ved at klikke her.

Om skribenten

Vibeke Loft-Magnussen

Vibeke Loft-Magnussen

Jeg er 22 år gammel og bor på Frederiksberg. I min fritid elsker jeg at tage en tur om søerne og lave god mad i hyggeligt selskab. Jeg har netop gennemført et journalistisk kursus på en højskole i Jylland, og holder nu sabbatår et halvt år mere. Mine fremtidsplaner er at søge ind på en journalistisk-humanistisk bachelor på Roskilde Universitet.