For børn Kultur og Kunst Guides

5 udvalgte events på Christianshavn til Kulturnatten 2018

Kulturnatten Christianshavn
Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal

Det kan være svært at nå alt det, man gerne vil, når Kulturnatten åbner op for godteposen, og byen eksploderer i spændende arrangementer. Nedenfor finder du en guide til 5 fede events på Christianshavn/Holmen til Kulturnatten 2018. De udvalgte events afholdes indenfor en radius, der gør, at du ikke behøver at bruge din aften på transport, men i stedet kan læne dig tilbage og nyde Christianhavns spændende kulturtilbud.

Copenhagen Contemporary

Er du til moderne kunst har Copenhagen Contemporary er unik mulighed til dig under Kulturnatten 2018. De viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner i de smukke industrihaller på Refshaleøen. Det vil være kunst du skal opleve med hele kroppen, eftersom der til Kulturnatten særligt vil være fokus på SUPERFLEXs udstilling One Two Three Swing.

Hvor?
Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A – 1432 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Læs også om alle de andre arrangementer der sker på Refshaleøen her.

Operaen – Det Kongelige Teater

Til Kulturnatten får du mulighed for at gå på opdagelse i det store operahus. Der vil løbende være mulighed for at få en rundvisning med guide. Her vil de tage dig med forbi den Store scene og Takkelloftet, hvor der vil være en forsmag fra de unge operastuderende.

Hvor?
Det Kongelige Teater – Operaen
Ekvipagemestervej 10 1438 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 22:30

Operaen

Kulturtårnet på Knippelsbro

I havnens lyslevende brotårn spiller musikken, de kulørte lamper lyser og de fortæller om 400 års brohistorier hele aftenen. Der vil være koncerter hver time, som sikrer dig en unik tårnoplevelse.

Hvor?
Kulturtårnet på Knippelsbro
Knippelsbro 2 – 1400 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Fregatten Peder Skram

Besøg museumsfregatten Peder Skram og oplev flådens flagskib på nærmeste hånd. Det er gamle fregatsejlere der viser rundt i mange af skibet 250 rum, der er fordelt på 7 dæk. De vil også fortælle interessante historier om alt fra Den kolde Krig og NATO-operationerne i Atlanterhavet til HOVSA-missilet ved Sjællands Odde.

Hvor?
Fregatten Peder Skram
Elefanten 2 – 1439 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 23:00

Peder Skram

Sofiebadet

Den gamle badeanstalt fra 1909 byder på en livlig og sanselig kulturnat. Her kan du lege med sæbeskum i hamam’en eller forkæle dine fødder med et køligt fodbad, efter en lang dags vandring i byen. Du behøver ikke medbringe noget, da Sofiebadet stiller rekvisitter til rådighed.

Hvor?
Sofiebadet
Sofiegade 15 A-B – 1418 København K

Hvornår?
Tidspunkt: 18:00 – 00:00

Sofiebadet

Kom tilbage til vores guide med udvalgte events for hver bydel i København ved at klikke her.

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.