Kultur og Kunst

Bladr inviterer til kunst og komsammen

kunst og komsammen
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Kom til fødselsdag hos Bladr og få 15% rabat på kunstnerbøger og fingrene i et limited fødselsdagstryk af kunstner Henrique Hinnerfeldt.

Bladr er en platform på Griffenfeldsgade på Nørrebro, dedikeret til at formidle, udstille og udforske kunstnerbøger. Her finder du udgivelser fra nationale kunstnere såvel som internationale og du vil opleve en bred vifte af æstetiske udtryk.

“Det har været et meget spændende første år. Vi har mærket stor interesse fra kunstnere som selv skaber kunstnerbøger, og fra kunstinteresserede som ikke kendte til genren før. Nu ser vi frem til at præsentere endnu flere værker i den kommende tid” – Sara Lubich, en af drivkræfterne bag Bladr.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Bladr, vil fredag d. 15/2 uden tvivl være en god besøgsdag. Her kan du bladre dig igennem det fine udvalg af kunstnerbøger, til lyden af sprød musik og med en kold drink i hånden. Alt i alt en perfekt måde at sætte weekenden i gang på – tag derfra med et smil på læben og kunst under armen.

Find mere information om eventet på Facebook og læs mere om Bladr på deres hjemmeside.

Hvis dette fangede din interesse, kan du løbende holde dig opdateret om kunst- og kultur arrangementer i København her.

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.