Privatlivspolitik
Kultur og Kunst Sport og Fritid

Bolig- og livsstilsmesse i Forum

Bolig- og livsstilsmesse

Mangler du inspiration inden for bolig, mad og design? Det kan være at indretningen i din lejlighed eller dit hus efterhånden er ved at være lidt kedelig? Eller at du har lyst til at forkæle dig, din familie eller venner med nogle nye og spændende gastronomiske oplevelser?

Hvad bør jeg vide?

Den 20-22 oktober åbner Intercomp dørene op for Bolig Mad Design messe i København ved Forum. Fredag vil der være åbent fra 13-18 fredag, og lørdag og søndag fra 10-17. Her kan du enten ose eller shoppe løs hos intet mindre end over 250 udstillere, som står klar til at byde dig velkommen – både store og mindre upcoming virksomheder, som er førende inden for bolig, mad og design. Tidligere år har der bl.a. været mærker som Philips, Morten Rex, Shape House, BodyPower, Tempur, Rizoma, Juhldahl, Modern Lamps og Gade og Juul.

Information

Hvornår: 20-22. oktober
Hvor: Julius Thomsen Pl. 1, 1925 Frederiksberg C.
Pris: 150 kr. for voksne og 50 kr. for børn mellem 12-17 år.

Du kan læse mere her.

Om skribenten

Natasja Gamborg Rasmussen

Natasja Gamborg Rasmussen

Jeg kommer fra Jylland, men har boet på Frederiksberg de sidste 2 år. Det betyder, at jeg elsker at finde ud af hvad København har at byde på og opdager stadigvæk nye steder, mad og oplevelser som jeg ikke har set eller prøvet før. Jeg er helt vild med sport, mode, komedie og mad, og jeg håber, at kunne dele mine erfaringer med jer og give lidt inspiration – om du altid har boet i København, eller lige er flyttet hertil