Privatlivspolitik
For børn Kultur og Kunst

Bring The Spring

Aisha Hamid Jan
Skrevet af Aisha Hamid Jan

– VR Oplevelse i Tivoli

Vinter i Tivoli slår endnu engang dørene op for en helt ny verden, i disse kolde tider. Med et spil af fem minutters varighed, får man en unik oplevelse som er et eventyr for alle aldersgrupper.

Fra den 1. til den 24. februar 2019, på H.C Andersen Slottet, har man nu mulighed for at træde ind i et virtuelt univers. Her har man magten over sæsonernes skiften. Med en tryllestav i hånden og specialdesignet udstyr på ryggen, skal man vandre igennem kløfter. Dertil også passe på at man ikke falder ud af luftballonen. Sommerfugle, bjørne og fugle, der skifter farve, er blot noget af det man møder på sin rejse. Med vind i håret og iskrystaller alle vegne er det op til DIG at sørge for at foråret vender tilbage!

Fotograf: Kaotar Ben Amare
Kommentar fra Udviklerne 

Will Gurley  og Peter Fischer er mændene bag historien i Bring The Spring. Spørger man dem, mener de at vi mennesker oftest søger varme i vintertiderne. Historien i universet bliver skabt af den individuelle spiller, og på den måde, kommer man til at se frem til at foråret snart er på vej. Imens Gurley har været mest aktiv i den kreative proces af ideen, har Fischer været med til at skabe den, og gøre den virkelig.

Designchef i Tivoli, Jakob Helenus, der også har stået bag VR oplevelsen i Dæmonen, fortæller at de helt klart har tænkt på teknologiudviklingen. Med alle de smartphones og VR spil der er kommet på banen, var dette en oplagt mulighed for at få alle med. Til presseaften i Tivoli, hvor der var generalprøve til spillet, var det bestemt et kæmpe hit. Derfor er dette ifølge designchefen, ikke sidste gang man kan opleve VR i Tivoli. 

Kom glad, og tag endelig børnene med!

Læs mere her

Om skribenten

Aisha Hamid Jan

Aisha Hamid Jan

Jeg er blot én ud af de mange indbyggere i København. Denne multikulturelle by har lidt af det hele, hvis man kigger ordentligt efter. De hyggelige skjulte cafeer på sidegaderne, og de fine små restauranter, der byder alle velkommen, har en stor betydning for mig. Jeg er vild med de gamle bygninger, og de gamle mennesker. De har altid en historie at fortælle om byen, og man lærer altid noget nyt. Den nyere generation har dog givet byen et twist, og det er præcis det jeg vil skrive om.