Privatlivspolitik
Gratis Kultur og Kunst Festivaller Kødbyen

Debatfestivalen Talktown indtager Kødbyen

Talktown
Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Lige om lidt er der både Europaparlamentsvalg og Folketingsvalg, og derfor er det netop nu helt vildt vigtigt at debattere. Debatfestivalen Talktown berører os alle med vigtige emner som ligestilling, køn og klimaforandringer.

Den 9. til 11. maj løber festivalen Talktown af stablen. Det hele foregår i Kødbyen på Onkel Dannys Plads og Warehouse9. Det er gratis at deltage, og der er masser på programmet hele weekenden. Du kan opleve udstillinger om kønnene, debatter om feminisme, og du kan hele weekenden blive provokeret og måske blive klogere på ligestilling eller noget helt tredje. På festivalen er der noget for en hver smag!

En rigtig mand tjener penge, mens konen passer børnene…

Torsdag aften stiller Talktown spørgsmålstegn ved, hvad et køn egentlig er. Hvad vil det sige at være en rigtig mand, eller en rigtig kvinde? Hvor mange køn er der? Og behøver der i virkeligheden at være køn? Der er rigeligt at tænke over, og du vil helt sikkert gå klogere hjem.

Vil du vide mere om Talktown?

Så hop ind på Talktowns hjemmeside, hvor du kan finde hele weekendens program, så du kan troppe op til de foredrag, der interesserer dig mest. Hvis du ligger billeder på instagram, så husk at tag #tipkbh, så vi kan følge med!

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg elsker at lege turist i min egen by, og gør det ofte med mine venner og kæreste.