Kultur og Kunst Guides

Forår på Charlottenborg

Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

I den kommende weekend åbner Kunsthal Charlottenborg op for deres årlige forårsudstilling. Åbningen fejres med et brag af en fernisering, hvor du – udover at få gratis adgang til udstillingen – får mulighed for at mingle med kunstnerne, høre sprød musik fra DJ Slow Coach Club og spise dig mæt i billig aftensmad fra museets kantine Apollo.

Forårsudstillingen på Charlottenborg har været en fast del af museets årsprogram siden 1857, og anses for at være en af Europas vigtigste åbne censurerede udstillinger. En af årets udstillingsaktuelle kunstnere er danske Sine Adamsen, der udstiller under kunstnernavnet Cast Ello. Som illustrator glæder hun sig over den diversitet, udstillingen repræsenterer:

“Forårsudstillingen adskiller sig fra andre udstillinger ved at give rum til upcoming kunstnere fra hele verden. Her får besøgende derfor en unik mulighed for at få indblik i, hvad der rører sig i branchen her og nu på tværs af genrer, materialer og udtryk”.

Du kan opleve Sine og de 44 andre udvalgte kunstnere på Charlottenborg til åben fernisering på fredag d. 1. feb fra kl. 19-24 (udstillingen lukker kl. 22). Derefter løber udstillingen indtil d. 10. marts. Praktisk information finder du på museets hjemmeside.

Hvis du syntes ovenstående artikel var god. Så læs evt. også denne her.

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.