Privatlivspolitik
Kultur og Kunst

Kom i julestemning til FindersKeepers Christmas x Papirøen

finderskeepers
TipKBH
Skrevet af TipKBH

Endnu en gang åbner FindersKeepers dørene til et storslået og stemningsfuldt designjulemarked, hvor du finder alt, hvad dit hjerte kan begære af møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj og smykker fra dygtige upcoming kunstnere og designere. Med andre ord: Dette stedet, hvor du finder årets helt unikke og særligt udvalgte julegave til den eller dem, du holder af.

Du bestemmer prisen på din billet

Julen er hjerternes fest. Derfor står dette års FindersKeepers julemarked i velgørenhedens tegn. Du kan være med til at støtte en række gode formål, som gør hverdagen og julen lidt rarere for de børn og deres familier, der har lidt mere at kæmpe med end de fleste. Og for hvem julen ikke kun er lig med glæde og rendyrket julehygge.

Som noget helt nyt betaler du til FindersKeepers Christmas ikke et fast entrébeløb i døren. Din billetpris er i stedet helt op til dig selv. Til gengæld donerer FindersKeepers halvdelen af beløbet til Mødrehjælpens julehjælp, som støtter trængte familier i Danmark, der ikke selv har råd til at holde en juleaften.

Få ønsker til at gå i opfyldelse til FindersKeepers

Til årets FindersKeepers Christmas, kan du også være med til at få et barns juleønske til at gå i opfyldelse. I samarbejde med Julehjælpen.dk har FindersKeepers lavet et ”jule-ønske-træ” med ønsker fra udvalgte børn. Finder du et ønske, du med sikkerhed vil kunne opfylde, tager du bare ønsket ned fra træet og får ønsket til at blive til virkelighed.

finderskeepers

Donér, spil og vind

I løbet af weekenden, hvor FindersKeepers Christmas løber af stablen, kan du også finde din indre bingo-entusiast frem og spille med i en række bingo-arrangementer, hvor du har chancen for at vinde lækre præmier. For 100 kr. får du tre plader, og overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden, som støtter forskning i diagnostik og behandling af kræft hos børn og derudover hjælper de kræftramte familier gennem en svær tid.

Inden året er slut, bliver Papirøen revet ned, så dette er din chance for en sidste hyggestund i de rå lokaler og flotte omgivelser ud til Københavns Havn. Så tag en god ven eller veninde, din kæreste, din mor, farmor, fætter eller nabo under armen og kom i julestemning med FindersKeepers. Og bliver I sultne, kan sulten stilles ikke langt fra markedet, som jo har Copenhagen Street Food som fristende nabo.

Hvor: Papirøen, Trangravsvej nr. 10-12

Hvornår: Lørdag og søndag, d 9. og 10. december, begge dage kl. 11-17

Pris: Du bestemmer selv prisen. Halvdelen går direkte til Mødrehjælpens julehjælp. Køb din billet i forsalg her 

Læs mere om FindersKeepers Christmas x Papirøen på hjemmesiden

finderskeepers

Vil du have inspiration til mere julehygge i København?

Om skribenten

TipKBH

TipKBH