Privatlivspolitik
Kultur og Kunst

Rytteriet Live i Tivoli

Aisha Hamid Jan
Skrevet af Aisha Hamid Jan

Glassalen har igen lagt hus til endnu et godt show. Rytteriet Live er nu tilbage for anden gang. Heller ikke denne gang er der sparet på noget. 

Tivolis Husorkester er ledet af kapelmester og komponist Henrik Balling. Derudover er der forsanger Bjørn Fjæstad, trommeslager Mads Andersen og pianist Asger Baden. Med fantastiske rytmer, der kunne mærkes helt op på bagerste række, satte de gang i en fest i Glassalen. 

Martin Buch, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft levede sig godt ind i rollerne. Den ene sketch efter den anden blev fremvist og publikum kunne nok høres fra det gyldne tårn. Der var grin og smil i massevis, hvilket skuespillerne også bed mærke i. En gæst fik bl.a. en fadøl foræret af Buch og det resulterede i sjove grin fra publikum, som også blev gjort grin med. Publikum var en del af showet. Som seer følte man sig en del af fællesskabet. 

Alt fra statsminister Lars Løkke til Ghita Nørby blev der gjort nar af. Derudover var de ikke bange for at være grænseoverskridende med deres jokes og opførsel.

Alt i alt et morsomt show med veldisciplinerede skuespillere.

Tak til Tivolis husorkester for et imponerende musikalsk komedieshow. 

Billetter til showet kan købes her
showet kører fra 27. marts – 27. april

Om skribenten

Aisha Hamid Jan

Aisha Hamid Jan

Jeg er blot én ud af de mange indbyggere i København. Denne multikulturelle by har lidt af det hele, hvis man kigger ordentligt efter. De hyggelige skjulte cafeer på sidegaderne, og de fine små restauranter, der byder alle velkommen, har en stor betydning for mig. Jeg er vild med de gamle bygninger, og de gamle mennesker. De har altid en historie at fortælle om byen, og man lærer altid noget nyt. Den nyere generation har dog givet byen et twist, og det er præcis det jeg vil skrive om.