Privatlivspolitik
Gratis Kultur og Kunst

Ungt rum byder på en inspirerende aften med fotografiet i fokus

Ungt rum
Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal

Ungt Rum inviterer på uformel talk med fotojournalisterne Anders Rye Skjoldjensen og Janus Engel. En festlig aften hvor der kan nydes både bobler og bidder i en kombination af talk, vinyl og koncert i Basement CPHs autentiske, rå lokaler.

Relaunch

Ungt Rum fejrer at være blevet selvstændig, og byder derfor indenfor til en festlig aften i fotografiets tegn. Ungt Rum er et fotografisk fællesskab, der ønsker at skabe et nyt community og ændre på måden hvorpå vi mødes omkring ny dansk fotografi. I samarbejde med KraftWerket og Basement CPH, vil denne aften være en smagsprøve på, hvad Ungt Rum er, og hvad det fotografiske fællesskab fremtidligt vil byde på af tiltag.    

Talks og koncert

Aftenen starter ud med talks af de dygtige fotografer Anders Rye Skjoldjensen og Janus Engel Rasmussen. Drengene fortæller om deres fotografiske projekter ”Det Nationale Immunsystem” og ”Drengene på vestkysten”, der begge er lavet i Danmark, og om hvordan det er, at leve af sin drøm.

Det unge band VAKT vil optræde i forlængelse af talken holde en lækker koncert. VAKT er atmosfærisk pop, der gennem en dansksproget lyrik fortæller små historier og sender rytmer igennem kroppen. VAKT vil mellem Basements rå vægge, føre dig ind i et landskab af upoleret lyd og drømmende vokaler.

Alle er velkomne, og det er gratis!

Arrangementet er gratis, så der er ingen grund til at blive hjemme! De første timer byder på billig champagnebar, så alt tegner på at blive en festlig aften!

Tid:  d. 09.03.19, kl. 18:45 – 04:00
Sted: Basement CPH på Vesterbro, Enghavevej 42, 1674 København V.
Priser: Gratis
Se mere: https://www.facebook.com/events/2176921352637795/

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.