Privatlivspolitik
Mad og drikke

Restauranter med fokus på bæredygtighed i København

Vi har set nærmere på nogle af de bæredygtige restauranter i København. Bæredygtighed er at finde mange steder, og der skal mere til end blot økologiske råvarer. Vi har samlet seks bæredygtige restauranter herunder....

Guide: 6 steder med gløgg i København

Gastro by Bøgh: Restaurantoplevelse i frokostpausen

Studierabat i Lagekagehuset

Citizen: Cocktails og comedy i verdensklasse

Restaurant Klubben: hyggeligt, dansk og hjemligt

Gotland - Café & Vinbar: En vinoplevelse af høj kvalitet

Guide: Mexicanske restauranter i København

5 x stegt flæsk i København

København rummer alt hvad hjertet kan begære af restauranter, barer, madfestivaler og streetfood. Her på siden finder du anmeldelser og guides til de bedste spisesteder i byen - uanset om du søger gourmetoplevelser eller gode SU-venlige spisesteder.

-||-

Restauranter

København har i de seneste år udklækket mange gode og kendte restauranter. Selvom København er kendt for michelin restauranter som noma og Geranium, tilbyder byen så meget mere end det! Vi giver dig både personlige anbefalinger og guides til Københavns mange restauranter, så du altid kan finde inspiration til dit næste restaurantbesøg. Vi har for eksempel lavet en guide til den ultimative burger i København. Derudover har vi faktisk en hel kategori, som omhandler alle Madklubbens restauranter. Det er alt lige fra Frankies til Bistro Royal. Find madklubbens helt egen kategori her.

Street food 

Hvis du gerne vil ud og spise og samtidig nyde det gode vejr; så er streetfood en fantastisk måde at kombinere de to ting. Derudover giver street food dig mulighed for at prøve en masse forskellige køkkener. Efterhånden har København mange spændende streetfood muligheder. Derfor kan du på denne side finde tips til de forskellige street food muligheder i København. 

Barer i København 

København har et utal af forskellige gode barer. Lige fra kaffebarer og juicebarer til de mest populære cocktailbarer. Uanset om du er på udkig efter vennegruppens nye stamsted eller den perfekte vinbar til din næste date; kan du på denne side finde massere inspiration blandt vores mange guides og personlige anbefalinger. 

Torvehallerne

Torvehallerne er et madmarked, som ligger centralt i København tæt på Nørreport station. Her kan du finde en masse små cafeer og restauranter med alt lige fra tapas til smørrebrød. Udover de mange forskellige spisesteder, er der også mange små boder der sælger frisk frugt og grøntsager. I alt har Torvehallerne over 60 forskellige små stader; så uanset om du er på udkig efter en buket blomster, morgenmad, frokost eller aftensmad - så kan du finde det Torvehallerne. 

Dinnerdays

Dinnerdays er en årlig mad festival, som arrangeres af DinnerBooking.com. I København er 49 forskellige restauranter en del af konceptet, som går ud på at give folk en særlig madoplevelse uden, at det koster en formue. En billet til Dinnerdays giver dig mulighed for at spise en 3-retters menu på en af de 49 restauranter, der er med i konceptet. Hvis du synes, at Dinnerdays lyder spændende, har vi skrevet en guide, som du kan læse her.