Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bookingportal samler takeaway for at hjælpe restauranter

Spis på restaurant derhjemme. Sådan lyder det fra DinnerBooking, der med nyt takeaway-site www.dinnertakeaway.com og denne blog: guideblogs ønsker at støtte de danske restauranter og guide gæsterne mod lokale med takeaway.

I øjeblikket holder danske restauranter lukket i kampen mod spredning af coronavirus. Som det ser ud i øjeblikket har de fleste steder lukket til og med 13 April med mulighed for forlængelse.

Men det lille blus brænder stadig, og restauranternes gryder er fortsat i kog. Som noget ekstraordinært tilbyder flere spisesteder takeaway, så du ikke skal undvære madforkælelser til hjemmedagene. Samtidig har du mulighed for at støtte de lokale restauranter, der står klar med lækre menuer til levering eller afhentning. Vi har lavet et overblik over de resturanter der har tilmeldt sig den nye side dinnertakeaways fra DinnerBooking.

56°

Spisehuset er nærmere bestemt beliggende idylliske omgivelser på Charlotte Amalies Bastion, der blev opført tilbage i 1744, hvor man opbevarede militærets krudtlager indtil 1970’erne. I 2007 forelskede det nybagte ægtepar Kirstine og Kenneth Ellegaard sig i stedet til deres egen bryllupsfest, og nu driver de restaurant med stor succes.

Indretningen er autentisk og tro mod omgivelserne og de historiske rammer, som bygningen er en del af. Det gør bare oplevelsen fuldkommen. I baghaven har de forsynet sig med højbede fulde af grøntsager, kål og urter, så der er ikke langt fra jorden til bordet.

Påskemenu Afhenting:
Onsdag d. 8. april i tidsrummet kl. 16-19
Torsdag d. 9. april i tidsrummet kl. 10-14.

Maden skal varmes op derhjemme og kan derfor godt tåle et par dage i køleskabet.

Forret
Koldrøget laks med ristet rugbrød og urter fra haven

Hovedret
Langtidsbraiseret lammeskank (på ben), stegte kartofler og rodfrugter med en lamme- og ramsløgssauce.

Dessert
Rabarber, hvid chokolade og vaniljecreme.

Kr. 350 for 3-retters ( ex billetgebyr)

FAMO SAXO

FAMO Saxo er den første ud af i alt tre FAMO-restauranter, som ligger på henholdsvis Østerbro, Gl. Kongevej og Vesterbro. Den åbnede sine døre tilbage i 2005 med en ambition om at servere italienske favoritretter for den danske befolkning. Treenigheden er stiftet af Morten Kaltoft og Fabbio Mazon. Begge har de beundringsværdige CV’er inden for restaurationsbranchen.

Morten Kaltoft driver sammen med ungdomsvennen Emil Alsbo Osteria 16, Spaghetteria, Pizzeria 54 og den italienske købmand MERCATO. Fabbio Mazon er forhenværende køkkenchef på den anerkendte Michelin-restaurant Era Ora.

Vi har lavet en menu, som kan afhentes i restauranten til aftalt (booket) tidspunkt. Der vil være minimum af tilberedning hjemme. Tilberedningsforklaring medfølger sammen med menuen.

For at være sikker på at menuen er klar til afhentning, skal den bestilles senest kl. 14.00 samme dag. -Dog gerne før.

MENUEN:

ANTIPASTI
Vitello salsa veletta.
Uova ripiene.
Sformata di patate, zuchinne e mozzarella.
Radicchio burrata.
Polpette di polo in umido.

PRIMO
Lasagna Vitello salsa veletta./Cannelloni /Crespelle (én af de tre – vides først på dagen)

DOLCE
Tiramisú / Panna Cotta (én af de to – vides først på dagen)

Brød kan tilkøbes for 25 kr. per person.

Pris per person DKK 300,- (eksl. billetgebyr)

Marchal

Marchal er Hotel d’Angleterres restaurant, som i 2014 blev hædret med en Michelin-stjerne. Her finder du ingen menuer, men et a la carte menukort med omkring 15 forskellige retter at vælge mellem. Hvad end du har lyst til en enkelt ret eller til at sammensætte din egen menu, så er der mulighed for det hos Marchal.

Menu

Koldt:
Brød og saltet smør til alle retter

  • Stenbiderrogn med boghvedeblinis, ramsløgscremefraiche og rødløg DKK 190,-
  • 50g Rossini Black Label caviar med boghvedeblinis, ramsløgscremefraiche og rødløg DKK 750,-
  • Nicoise salat med grillet Otoro tun, vagtelæg, haricot verts og oliven DKK 175,-
  • Marchal tatar, rørt a la minute med sprøde kartoffelchips DKK 190,-
  • Økologisk salat med grønkål, nødder, kerner, broccoli, granatæble og limevinaigrette DKK 140,-
  • Tomatsalat med rød basilikum, piment d’Espelette og Picual olivenolie DKK 120,-

Varmt:
Brød og saltet smør til alle retter

Pasta med cremet hummerbisque, braiseret fennikel, dadeltomater og safran DKK 195,-
Braiseret bov og kølle af lam i ragout med morkler, grønne asparges og nye ærter DKK 195,-
Coq au vin med tørsaltet bacon, syltede perleløg og Marchals pommes puré DKK 185,-

Dessert:
Gateau Marcel med chokolademousse DKK 85,-
Æblekage med mandler, varme krydderier og vaniljecremefraiche DKK 85,-

Mondän

På skønne Frederiksberg byder restaurant Mondän på god smag, fantastisk service og oplevelser ud over det sædvanlige.

Mondän præsenterer et menukort, der til frokost består af traditionelle danske retter og til aften retter inspireret af det franske og italienske køkken. Alt sammen fortolket af køkkenchef Mads Dalsborg, der med sin forkærlighed for enkelthed og respekt for råvarerne giver retterne en kraftfuld og ren smag. For Mads handler det om at komponere retter, hvor alt, der serveres, spiller sammen og giver mening for retten.

Menu – Frokost platte med følgende:

  • Hjemmelavede dild sild med agurk og peberrod
  • Røget makrel med pebermayo, kartofler og fermenteret hvidløg
  • Tatar med jordskokker, hømayo og tang
  • Hjemmebagt malt rugbrød

Pris per person kr. 195,-

Rebel

I en charmerende ejendom i Store Kongensgade fra 1700-tallet ligger Restaurant Rebel. Her er stemningen uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten bliver holdt i et højt niveau med veleksekverede retter i kategorien Bistro Moderne.

MENU 1

RØGET LAKS
Syltede agurk · wasabimayo · boghvedekerne · dild

RAVIOLI
Stegte svampe · ingefær · soja · purløg · brunet smør

BRAISERET GRISEKÆBER
Kartoffelpuré · ventreche bacon · æble · blanquette sauce

NB : Bagt laks kan erstatte grisekæbe. Skriv i kommentarfeltet ved booking, hvis I ønsker at erstatte
3 retter 295 kr. ( ex billetgebyr)

MENU 2

SNACKS
Sprøde fiskecroquetter & mayo
2 stk. Sprøde tapiokachips · svampestøv · trøffelmayo

HUMMERBISQUE
Syltede skorzonerrod · sprøde jordskokker · urteolie

RAVIOLI
Stegte svampe · ingefær · soja · purløg · brunet smør

TATAR AF OKSE
Urtemayo · syltede ribs · karse · urtemayo · malt

BRAISERET GRISEKÆBER
Kartoffelpuré · ventreche bacon · æble · blanquette sauce
NB : Bagt laks kan erstatte grisekæbe. Skriv i kommentarfeltet ved booking, hvis I ønsker at erstatte

2 snacks & 4 retter 395 kr.( ex billetgebyr)

Tjek gerne hjemmesiden ud – der er kun varme anbefalinger herfra. Menuerne og de forskellige retter kan bestilles her. Husk og støt de lokale resturanter og alle deres gode initiativer!

I samme kategori

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
Sk%C3%A6rmbillede-2017-10-22-kl.-10.58.43
jakub-kapusnak-296862
Frisør København

Populære kategorier

Information