Kulden trænger sig på, og julen nærmer sig med hastige skridt. Det samme gør nytåret 2019

“Fuck, fuck fuck”, tænker du måske – for hvor skal du hoppe ind i det nyt år og med hvem? Det sidste kan vi ikke hjælpe dig med, men til gengæld har vi igen i år samlet den ultimative guide til, hvor du kan holde nytår 2018/2019 i København.

Til dig, der vil holde nytår hjemme, men ikke vil lave maden selv

Hvis du tænker, at du ikke vil stresse med at brillere i køkkenet, så har vi udvalgt følgende cateringsteder, hvor du kan få de lækreste nytårsmenuer. Vi tør godt love, at der er noget for en hver smag og i forskellige prisklasser.

Her kan vi bl.a. vouche rigtigt meget for Homemate som bare er en nem løsning! Nytåret bliver hyggeligst i hjemmets trygge rammer, men det fungerer allerbedst uden stressede værter. På årets sidste dag får du mere tid til det, der betyder noget ved at overlade madlavningen til dine private kokke fra Homemate. I år laver Homemate tre nytårsmenuer ud af huset til kødspiserne, veganerne og de yngste. Menuerne kan leveres eller afhentes i én af Homemates butikker og giver dig tid til hygge dig med dronningens nytårstale, drikke lidt ekstra champagne og stadig spise en herlig menu – uden stress i køkkenet.

Menuen:
Hummer-cannelloni af butternut squash, spinat og ricotta med jomfruhummerbisque, hokkaido, kejserhatte, frisk salvie og grøn olie

Flat iron steak, pommes Anna med trøffel, langtidsbagt selleri, rødvinssauce med solbær & grønkål Til siden kommer en grøn salat med hjemmesyltede rødløg, grøn & rød mizuna, ristede mandler og vinaigrette.

Hvid chokolademousse og mandelkage med passionssirup og sprødt nytårsguld.

Den ovenstående menu såvel som den veganske koster 299,- pr. kuvert, hvor børnemenuen koster 95,-

Foto fra: Homemate

Hvis du er typen, der heller ikke gider bære tonsvis af champagneflasker med hjem – så tjek PremiumBottles ud. De leverer din champagne lige til døren

Til dig, der vil spise ude nytårsaften:

Amen altså, der er jo så mange steder, du kan spise ude på Nytårsaften, men vi har samlet vores favoritter her. Hvor der især er en der falder i god jord – læs med længere nede.

Det skal nævnes at vores absolutte favorit er følgende:

Det er svært at finde en flottere udsigt end på MASH Penthouse på toppen af Tivoli Hotel, når det farvede nytårskrudt oplyser nattehimlen i tusindvis af farver ved midnat. Med bobler i glasset og en dj bag pulten, kan du og dine gæster se frem til en fireretters menu med det møreste, danske kød i bedste MASH-stil, hvor I bliver opvartet og nyder nytåret i lækre omgivelser.

Menuen
Er en fire-retters med velkomstchampagneSkaldyrravioli med hummer Tatar med trøffel Dansk frilandsmørbrad eller dansk dry-aged ribeye med to valgfri sides og sauce til hovedret Royal king caramel

Menuen inkl. champagne koster 995,- pr. gæst
Der kan tilkøbes en vinmenu 550,- pr. gæst

Foto fra: MASH

Til dig, der vil fejre nytåret på vandet:

Skal nytåret fejres uden fast grund under fødderne kan du spise eller feste følgende steder:

Til dig, der bare vil have inspiration til byturen:

Hvis du bare gerne vil i byen har vi samlet nogle forskellige steder, der holder de vildest fester her. Husk at bestille billet.

Til dig, der vil have mad og fest samme sted:

Og hvis du bare gerne vil have det hele, kan du spise og hoppe ind i det nye år her:

Rigtig godt nytår!