Mad og Drikke

Bistro åbner med halv pris

Bistro
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Restaurant Bistro Avenue relanceres som Co-ma Bistro og inviterer til kæmpe åbningsweekend d. 1. og 2. marts med 50% rabat på hele menukortet – også på drikkevarer.

Du får mulighed for at mæske dig i et bredt udvalg af rustikke klassikere som saftige steaks, moules frites og tatar. Derudover langer køkkenet friskbagte pizzaer over disken fra egen stenovn.

Det hele kan skylles ned med cocktails, der passer perfekt til maden – dette er nemlig grundtanken i Co-ma konceptet, hvor cocktails og mad vægtes ligeværdigt i spiseoplevelsen.

Du sikrer dig en middag til ønskepris ved at bestille bord via DinnerBooking. Få løbende opdateringer om eventet på Facebook.

Hvor?

Co-ma Bistro
Axeltorv 8
1609 København V

Hvornår?

Fredag d. 1. og lørdag d. 2 marts

Se også vores andre anbefalinger i Mad og Drikke kategorien.

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.