Privatlivspolitik
Mad og Drikke Sport og Fritid

Byg-Din-Egen-Pandekage hos Kageværket

pandekage

Kalder alle pandekage-elskere! Kageværket har de seneste søndage afprøvet idéen med at ’bygge sin egen pandekage’, hvilket i sig selv lyder rigtig lækkert, hvis du spørger mig. Og derfor har jeg undersøgt præcis netop det, fordi jeg elsker pandekager! Konceptet er simpelt: man bestiller 5 små lækre, lune amerikanske pandekager og derefter går man ombord i toppings. Der er udvalg mellem nutella, jordbær, bananer, nødder, marmelade, honning og sirup. Det er ikke det helt store at vælge mellem, men det er alligevel nok til at få sin søde tand tilfredsstillet.

Pandekagerne var lækre, men da de var ret små kunne der godt have været flere – det fungerer dog super fint som en eftermiddagssnack. Den gode service og utrolig hyggelige stemning på en søndag eftermiddag gjorde også lige oplevelsen lidt mere bemærkelsesværdig.

Det er vigtigt at nævne, at man kan få sine pandekager vegetarisk, hvis man siger det i sin bestilling.

Hyggelig stemning og pretty in pink

Kageværket er en nyåbnet shop i hjertet af Frederiksberg og med dens lyserøde og charmerende indretning samt fine udstilling af kager, er det en café, man har lyst til at besøge. Om man trænger til at slappe af med en varm kop kaffe, juice eller the, eller bare har lyst til at nyde en oreo-cheesecake, så er det her stedet. Det er en lille café, men oser af masser af charme!

For at få mere af vide om Kageværket, byg-din-egen-pandekage (Kageværket har skrevet det som build-your-own-pancake) og andre spændende arrangementer, kan man besøge Kageværkets Facebookside her.

Hvor: Falkoner Allé 33, 2000 Frederiksberg

Hvornår: Alle søndage indtil d. 31. December

Pris: 49 kr. for en tallerken med 5 pandekager + toppings

Tid: Kl. 10-16

Om skribenten

Natasja Gamborg Rasmussen

Natasja Gamborg Rasmussen

Jeg kommer fra Jylland, men har boet på Frederiksberg de sidste 2 år. Det betyder, at jeg elsker at finde ud af hvad København har at byde på og opdager stadigvæk nye steder, mad og oplevelser som jeg ikke har set eller prøvet før. Jeg er helt vild med sport, mode, komedie og mad, og jeg håber, at kunne dele mine erfaringer med jer og give lidt inspiration – om du altid har boet i København, eller lige er flyttet hertil