Mad og Drikke For børn

Chokoladefestival i TAP1

Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Er du en af de få mennesker, der absolut ikke kan lide smagen af chokolade? Så behøver du ikke læse videre. MEN hvis du ligesom mig er chocoholic, så er det bare med at købe en billet til i morgen, d. 25. februar.

Lækre flødeboller med marcipanbund fra Social Foodies

TAP1 vrimler denne weekend med chokoladeelskere og udstillere, der til dagligt producerer (og nok også spiser) chokolade. Du kan gå på opdagelse på workshops og demokøkkenet, hvor du blandt andet selv kan lære at knække koden med temperering, så chokoladen får det helt rigtige knæk.

Værktøj lavet i chokolade. Man kan virkelig ikke se, at det ikke er ægte værktøj!

Ved køb af en billet får du udleveret 6 poletter, du kan ombytte til mange forskellige slags smagsprøver. Du kan tilkøbe flere poletter, så du kan smage løs på det hele, Skylder du nogen et påskeæg – eller måske ved du allerede, at du er vildt dårlig til at gætte gækkebreve, kan du købe lækre påskechokolader med mange slags fyld.

Odense Marcipan har i år startet et nyt koncept med marcipanpåskeæg.

Programmet for i morgen, søndag d. 25. februar byder på foredrag om fairtrade, Odense Marcipan der viser produktionen af lækre marcipanpåskeæg, og så selvfølgelig masser af smagsprøver!

Social Foodies laver smagsprøver. Her toppes med kokos.

Billetter kan købes lige her eller i døren

Bemærk at hvis du tør begive dig ud på en cykeltur (som jeg tidligere har skrevet om, hvorfor du måske ikke tør), er det klart den letteste måde at komme dertil!

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest, og især Verdenshjørnet er et af mine go-to steder. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg holder meget af at gå i byen, helst de mere hyggelige barer, og hænge ud med mine venner og min kæreste. Desuden har jeg et had-kærlighedsforhold til bus 6A, og jeg elsker at slå et smut forbi de mange hemmelige caféer i Indre Bys sidegader og drikke min højtelskede caffe latte.