Privatlivspolitik
Mad og Drikke Restauranter København

DiningWeek fejrer genåbningen

diningweek tipkbh guide
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Kan du huske DiningWeek? 
To gange om året sammensætter en række restauranter en lækker tre-retters menu, som du får serveret inklusiv en flaske S. Pellegrino for 250,- kr. pr snude (+ billetgebyr). 

Nu inviterer DiningWeek til en særlig genåbnings-edition i anledning af, at vi igen må gå ud og spise på vores yndlings-restauranter. Fra d. 15.-28. juni kan du derfor glæde dig til gode måltider til gode priser, når der afholdes DiningWeek: genåbningen. 

Der bliver noget for enhver smag –  husk at købe billetter via hjemmesiden – når du blandt andet får mulighed for at besøge følgende verdenskøkkener. God fornøjelse!

Asiatisk

Italiensk

Nordisk

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.