Privatlivspolitik
Mad og Drikke DinnerDays Festivaller

DinnerDays er tilbage i uge 7

dinnerdays uge 7
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Den gastronomiske festival DinnerDays slår dørene op for et brag af en velsmagende vinterferie i uge 7. Fra fredag d. 7. til søndag d. 16. februar tilbyder mere end 100 restauranter på landsplan en udvalgt 3-retters festivalmenu til bare 210,- (+ gebyr) 

Hvis du har planer om at imponere din Valentins date ekstra meget i år, kan du gå all-in og vælge blandt menuer der, “er helt ud over det sædvanlige”. I så fald skal du have 400,- (+ gebyr) op af lommen. 

Så er spørgsmålet bare, hvilken spiseoplevelse der står øverst på ønskelisten – vælg blandt andet mellem følgende køkkener her i kbh og bemærk, at mange restauranter også tilbyder en vegetarisk menu.

Det ekstravagante: 

Det asiatiske: 

Det mellemøstlige:

Det franske:

Det danske:

God fornøjelse og velbekomme! 

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.